Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo o vysvětlení (DM?) [Hollysek]


bzinko

Hráč

15
31.8.2022 22:05, naposledy upraveno 1.9.2022 09:07 uživatelem bzinko

Ahoj,

dostal jsem ban na 3 dny za DM od @Holysek za udajne DM. Opravdu tomu nerozumim, protoze se cela situace odehrala asi tak, ze me BMW s nejakyma lidma vybrzdilo (jmena nevim), spolujezdec vyskocil, vytahl najednou teleskop, pak palku, dal si satek a zacal me honit palkou a uderil mi do auta.

Ridic BMW v aute tukl do meho partaka, tak jsem nasledne z IC sebeobrany a strachu o zivot vytahl zbran a tyto dve osoby zastrelil. Opravdu nerozumim, jak v tomhle nekdo muze najit DM, protoze bylo vsechno poctive zaRPeno, jak vytahovani zbrane, tak i nasledne nasledky meho charakteru (psychika, strach, zbaveni se dukazu).

Rad bych dostal poradne vysvetleni a pripadne zkraceni trestu, protoze fakt nerozumim, kde je z me strany problem. 

Dekuju mockrat.

bzinko

Hráč

15
2.9.2022 10:43

@Holysek bolo by možné, aby jsi se vyjadril driv, než ban skončí? Rad bych videl nejaké oduvodneni. Dekuju.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post (příště použij úpravu příspěvku)
2.9.2022 14:19

Čím více budeš označovat, tak tím déle to bude trvat. Dostal jsem k tobě video kde jsi doslova zastavil u nějakého vozidla a z ničeho nic si tam někoho rozstřílel. To mi jako opravdu nepříjde normální. Tvrdíš tam teda, že tě někdo vybržďoval a začal mlátit pálkou do auta, ale já jsem teda na videu viděl úplně něco jiného. Proto jsem se taky rozhodl pro tří denní ban a můžeš mít štěstí, že můžu jen 72 hodin. 


Powered by LeoSight IFS
LT~34