Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


1.9.2022 00:00

Zdravím všechny čtenáře, tentokrát po nějaké době u žádosti o unban, tímhle příspěvkem bych si o něj i rád zažádal.

 

Za co jsem dostal ban?

Ban mi byl udělen za pravidlo 34 a zneužití příkazu, všechno se dozvíte v lovestory níže;

Tenkrát, když jsme neměli co RPit a potulovali jsme se po městech a jejich zákoutích, tak jsme si začli všímat různých opuštěných aut, které byly něčím speciální (dovoz, uniq).

Někoho z nás poté napadlo, že by jsme je mohli odtáhnout někam do garáže a poté si podat report o vkradení a následného nastartování vozidla (šlo nám čistě jen o projížďku v nějakém vozidle, které je něčím odlišné od ostatních vozidel), což se tak dělo do doby než jsme odtáhli všechna vozidla ke kterým byl volný přístup např. na ulici, volně přístupném pozemku atp.

Postupem času kdy nebylo moc co ukrást, si někdo z nás vzpomněl, že existuje garáž kde je takových vozidel požehnaně (připomínám že do veškerých vozidel jsme se vkradli pod dozorem AT a vše bylo i řádně zaerpeno a adminy zapsáno), do té jsme vkradli a také do dvou aut které byly v ní, celkem v ní bylo asi 8 vozidel.

Ovšem čekání na report zabralo nějakou dobu, a samotné RP také, jelikož se nikomu nechtělo čekat jak na report, tak se to nikomu nechtělo ani RPit, ale k našemu štěstí jsme byli zaměstnáni jakožto odtahovkáři u G66 která má k dispozici jeden magický příkaz, tak nás nenapadlo nic lepšího než se vykašlat na report a RP, a jednoduše vytlačit předešlé 2 vozidla z garáže a vjet do ní s odtahovkou protože vozidla měla ručku, tudíž stačilo k nim přijet s odtahovkou, zaháknout a odháknout je a ručka byla fuč. @TurkyPurky protlačil nějak auta skrze elevator i když byla auta zamčená, a já udělal zbytek s magickým příkazem který má G66 k dispozici.

 

Omluva AT

Především bych se chtěl omluvit hlavně @Puding která na to přišla, když někdo chtěl nastartovat čerstvě kradené auto, a z toho vzniklo relativně dlouhé řešení toho jak jsme na to přišli, kdo všechno v tom měl účast, jak přesně jsme to udělali a tak dále.

Omluva patří i @BOTRobert který se do řešení také zapojil a kterému bylo zprvu všechno vysvětleno.

Pokud se na řešení podíleli i ostatní členové AT, tak omluva patří samozřejmě i jim, ale i zbytku AT.

 

Omluva hráčům

Chtěl bych se omluvit i vám hráčům, kterým jsme nějaký ty auta ukradli a tím vám tu hru i znepříjemnili, protože určitě muselo bejt nepříjemný se připojit, a zjistit že váš oblíbený vehikl nemůžete najít jak na lokatoru, tak na odtahovém, tudíž jediná možnost by byla opět podání reportů a čekání než vám ho někdo přijme a poté vozidlo portne zpět, tím jsem vás vlastně obral o váš čas v IC světě a zpětně mě to mrzí.

 

Závěr

Uvědomuji si co za blbost jsem udělal a také je mi to líto, po uvědomění kdy mi došlo, že vlastně kdybych si počkal nějakých pár minut navíc a trochu si k tomu zaRPil vkrádání do vozidla a jeho startování, tak se nemuselo nic z tohohle stát, nikdo by nemusel nic řešit, nikdo by nemusel dostat ani žádný ban a mohli bychom poklidně hrát druhou polovinu prázdnin.

Nějakou banovou historii již mám (dokonce i jednu permanentní), ale troufám si říct že co se týče RP tak již delší dobu problém nemám, věřím že toto byl můj poslední velký prohřešek, a budu se nadále snažit aby nevznikl ani žádný další malý, za ten rok a něco jsem si tu našel spousta přátel, a věřím že ještě i najdu, nerad bych přišel jednoho dne o tuto komunitu na dlouhou dobu nebo navždy.

Všiml jsem si v historii že pár banů za stejné zneužití příkazů padlo, tohle můžete brát i vy jako hráči upozornění do budoucna, nevyplatí se vám ty auta odemykat a předpokládám že v jiných případech vykrádat, vše je zpětně dohledatelné a sami vidíte, jak to může skončit.

Také bych rád všem studentům popřál hodně štěstí v novém školním roce.

 

1.9.2022 00:40, odstraněno 1.9.2022 01:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.9.2022 20:29, odstraněno 1.9.2022 20:38 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
16.9.2022 21:16, naposledy upraveno 16.9.2022 21:16 uživatelem Puding

Probrala jsem to se zbytkem AT a shodli jsme se, že prozatím vás do hry ještě nepustíme. Porušení bylo poměrně rozsáhlé. Vydržte to s další žádostí ještě měsíc a nemám problém vás oba(tebe a Turkyho) pustit zpět.

 

Zatím zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~51