Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban (Perma)


Develon

Hráč

40
1.9.2022 22:30

Zdravím , jak komunitu tak členy teamu. je dost pozdě , a já tu minimálně 2 hodiny seděl nad prázdnou žádostí a nevěděl sem co napsat. Každopádně , rád bych požádal o Unban který mi byl udělen Sovietdogem, Bylo to za Alt to Alt , jak k mému vlastnímu užitku , tak následný alt to alt k pomoci druhému člověku. Obou činů dost lituji už nějakej ten měsíc. No každopádně , rád bych se malinko rozepsal. Za tu dobu co sem psal svojí poslední žádost se u mě pár věcí změnilo , vyzkoušel jsem si práci v admin teamu , vyzkoušel jsem si vedení , řešil stejně jako vy reporty hráčů , a na to že na serveru nebylo zdaleka tolik hráčů co je tu , i tak to dalo dost zabrat , konečně jsem pochopil , co to obnáší být adminem , i to jak je admin team nedoceněn z pohledu hráčů , zažíval jsem jako dost lidí neustále Pmka , jak ve hře , tak pingy a pmka na discordu , snažil jsem se to řešit jako hodný admin , ale nešlo to , pochopil jsem že přístup kterej má třeba Dzardys , ci Soviet , nebo ostatní , je do jisté míry rozumnej , hráč nemuže vždy dostat to co chce , at je to třeba jen blbost jako opravy auta z důvodu lagů , i když pravda je ve skutečnosti jinde , vím že je to asi nadměrné vyjadřování , jen sem tím chtěl říct , že jsem pochopil co to je , a jakej stres občas každej admin může mít , je to dobrovolné z vaší strany , a stejně se mi jako hráči nedokážeme normálně odvděčit. Vím že tresty , ačkoliv se opravdu někdy zdají neúměrné , jsou bohužel spravedlivé. Po nějaké době sem toto konečně pochopil , pochopil sem i to že není žádnej lepší server než skimo , i když se o to spousta serveru snaží , a právě proto bych dostal rád ještě jednu , skutečně poslední šanci si na serveru zaerpit ,a zkusit být pro server přínosem , Soviete ,zvaž prosím mou žádost, Slibuji ti že už ti opravdu nepolezu na nervy tím že ti vyhodím věci v dolech či cokoliv jiného. Chci to opravdu začít brát vážně a seriozně, snad dostanu příležitost. Každopádně , všem kteří si toto opravdu přečetli a prokousali se tokem mých myšlenek patří můj velikej díky. (Ping) @SovietDog

19.9.2022 19:14

Permanentní ban máš za dvojitý A2A tedy Alt to Alt. Kdyby to byl jeden tak by asi nebyl problém jenže taky historii nemáš nejčistější a tohle je tvá druha perma, takže bohužel ale budu ti muset tvojí žádost zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~25