Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrhy z Discordu


2.9.2022 20:12, naposledy upraveno 7.9.2022 05:59 uživatelem Killer14

Ahoj, Rovnou zkopčím text z Discordu, klasika, návrhy se tam vytrácí... Posílám to rovnou sem pouze pro lepší přehled.

Návrhy teda zní takto:

Přidat text districtu - je slyšet z interieru (elevatoru) ven nebo naopak, střelba (ve zhruba stejné nebo vyšší vzdálenosti příkazu /s, výkřik vycházející z interieru ven a naopak.)
To samé z exterieru do bližších interierů, že je slyšet z venku střelba, nachází-li se hráč v interieru.
V případě střelby v interieru a nějaký hráč je v jiným sousedním interieru nebo někde poblíž, tak by to mohl slyšet taky, ale utlumeně...

Postrádá to logiku neslyšet z interieru střelbu, když jsem třeba u dveří daného interieru...
Chápal bych, že by ten skript byl náročnej...


Příklady:

District IC - slyšíš hlasité výstřely z pistole/samopalu/útočné pušky/pušky vycházející z interieru (ID interieru aspoň a nebo blip).
District IC - slyšíš hlasité výstřely z pistole/samopalu/útočné pušky/pušky zvenčí.

Nebo i jinak...


 
Přidat platební terminál umožňující provádět platby kartou na účet dané osobě / frakce.
Hodí se to převážně pro podniky typu restaurace, které provozují hráči jako obsluha, můžou to bejt i jiné podniky vedené hráčem.
 

Přidat ukládání pozicovaných doplňků na VIP skinech u každých jiných postav.

Na prvním VIP skinu mám doplňky tak, jak jsem chtěl, ale na druhém za jinou postavu se brýle neukládají tak, jak jsem měl mít na druhé postavě, ale jsou napozicované a uložené jen u prvního VIP skinu, takže se ty doplňky, a její pozice použité jedním VIP skinem, ukládají do VIP skinů všech postav, ať máš VIP skinů na jedné nebo více postav kolik chceš.


ARTIC - Post.ic

Přidat možnost posílat jednu zprávu více emailovým adresám. Ve zkratce: Hromadné emaily.


Zakázat hráčům veškeré animace v průběhu skriptu v rámci příkazu /tackle (pokud teda hráč na druhého hráče skočil, i přesto, že se "netrefil" nebo po nikom neskočil)

Dost se to zneužívá, aby ten hráč, kterej měl bejt spadlej na zemi, mohl zdrhnout.

Stačilo by ty hráče zmrazit nebo alespoň uvést hráče do módu něco jako bezvědomí.

Ano. Reportuju hráče, ale abych kvůli tomu nahrával x záznamů za den, když tohle dělá desítky hráčů, se mi nechce. Proto mě tohle napadlo.
Zneužívá se to ve větším rozsahu.
Na tohle by bylo taky dobrý, aby F10ka (změna postav) nezrušila skript obdobný jako bezvědomí nebo aby to neumožnilo rozmražení (i přesto, že hráč byl zmražen adminem, také se to dá F10kou obejít). Případně by se F10 změna postav mohla znemožnit, aby nedošlo ke zneužívání a obcházení skriptu /tackle 


Powered by LeoSight IFS
LT~24