Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Souhrnná zpráva - srpen 2022


2.9.2022 21:43, naposledy upraveno 2.9.2022 21:45 uživatelem Awoo

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Zdravotnická záchranná služba San Andreas
Výjezdová základna Montgomery

Souhrnná tisková zpráva za měsíc spren (2022)


V měsíci srpnu roku 2022 vyrážely jednotky z výjezdové základny Montgomery k celkem 91 případům oznámeným převážně přes tísňovou linku. 1 z těchto případů byl planý poplach. 

Z celkového počtu 90 validních výjezdů si vyžadovalo asistenci dalších jednotek celkem 19 případů a jeden z případů byl výjezd horské služby. 

Mezi jeden z nejvážnějších a zároveň neobvyklých zásahů, které nastaly v srpnu 2022, se řadí výjezd k poraněním následky napadení motorovou pilou. Vzhledem k rozsáhlému a nevratnému zmrzačení levé horní končetiny napadené osoby bylo nutno tuto končetinu akutně amputovat, aby se zamezilo zhoršení zdravotního stavu. 

- - -

ZZS VZ Montgomery ke dni 2.9.2022 čítá celkem 27 zaměstnanců, z nichž 5 není akreditováno k provádění zdravotnických úkonů. Ředitelství proto oznamuje, že stále nabírá nové záchranáře do svých řad. Občané San Andreas, kteří mají zájem rozšířit řady pracovníků, se mohou o práci ucházet na následujícím odkaze >zde< .


za ZZS San Andreas, VZ Montgomery
Mgr. Annika Larsson, MSc. - tisková mluvčí


Powered by LeoSight IFS
LT~30