Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - Městská policie Praha přijme tři nové strážníky

Kubby

Hráč

64
19.5.2020 15:11, naposledy upraveno 19.5.2020 15:13 uživatelem Kubby

Městská policie hlavního města Prahy

------------------------------------------------------------------------------------

Městská policie Praha přijme tři nové strážníky do svých řad!

NA CO SE MŮŽU TĚŠIT, POKUD BUDU ÚSPĚŠNÝM UCHAZEČEM A ROZŠÍŘÍM VAŠE ŘADY?

- Stanete se součástí našeho kolektivu strážníků, kterým není lhostejný pořádek a bezpečnost v metropoli

- Budete pobírat nástupní hrubý plat ve výši až 40.500 Kč

- Budete pracovat v přátelském kolektivu kde vás čeká náročná, ale také zajímavá a různorodá práce.

CO MÁM UDĚLAT, ABYCH SE STAL STRÁŽNÍKEM?

Splňovat zákonem stanovené předpoklady:

- občan České republiky

- starší 21 let (od 1/1/2018 od 18 let). Horní věková hranice není omezena.

- ukončené střední vzdělání s maturitní zkouškou

- zdravotní způsobilosti (tělesná i duševní)

- bezúhonnost (prokazuje se výpisem z Rejstříku trestů, ne starším než 3 měsíce)

- spolehlivost (prokazuje se čestným prohlášením, ne starším, než 3 měsíce)

KAM, A KDY SE MÁM DOSTAVIT NA NÁBOR DO ŘAD MP?

- Dostavit se dne 20. května 2020 od 20:00 do 21:00 na stanici městské policie hlavního města Prahy, kde si Vás převezme náborový pracovník.

------------------------------------------------------------------------------------

Ředitelství městské policie hlavního města Prahy

fifmin

Hráč

1
19.5.2020 20:40

Dobrý den, chtěl bych být policajt. Takže tam chci bejt jestli je místo.

Kubby

Hráč

64
19.5.2020 20:45, naposledy upraveno 19.5.2020 20:46 uživatelem Kubby

Dobrý večer, pokuď chcete být policista, tak to jste asi nejspíše na špatné stránce, zde Vám pošlu stránku, kde jsou informace jak se můžete stát policistou u Policie České republiky. www.policie.cz ((KLIKNI)

Avšak pokuď stále máte zájem o práci stražníka u městské policie hlavního města Prahy, nikoliv policisty, tak si ještě jednou pořádně přečtěte informace o náboru, kde se potřebné informace dozvíte.

Přeji pěkný zbytek večera.

Ředitelství městské policie hlavního města Prahy

fifmin

Hráč

1
19.5.2020 21:02

Omlouvám se ale přečetl jsem si to celé a platí to zejtra od 20:00 do 21:00??

TrakeOP

Hráč

7
20.5.2020 14:48, naposledy upraveno 20.5.2020 20:34 uživatelem TrakeOP

Dobrý den,

Jméno: Aaron

Příjmení: Mayer

Datum narození: 13.9.1997

Vzdělání: Střední odborné učiliště - Elekrikář

Pracovní zkušenosti: bývalí zaměstnanec HZS, momentálně zaměstnanec TSI (ochranka)

Řidičský průkaz: A, B

Úspěšně dokončené psyhotesty

Zbrojní průkaz skupiny D, E

Kurz první pomoci

Měl bych zájem o práci jako strážník městské policie, myslím si že bych měl být schopný tuto práci zvládat, mám docela dobré zkušenosti.

26.6.2020 23:49, odstraněno 27.6.2020 09:11 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

GandalfS

Hráč

28
28.6.2020 00:59

Fotografie

Jméno: Tristan

Příjmení: Pragovski

Datum narození: 23.5.1997

Vzdělání: Střední odborná škola ochrany osob a majetku s.r.o.
Obor: BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST 68-42/M01

Pracovní zkušenosti: Horník,Autobusák,Taxikář,Popelář

Řidičský průkaz: B

Rozšířený kurz první pomoci v autoškole.

Dobrý den ještě jednou přeji.Jmenuji se Tristan a měl bych zájem o tuto pozici i když vím že není nábor otevřen zkouším to , jsem mladý atraktivní s myslím si perfektní češtinou na vysoké úrovni jsem nekonfliktní povahy flegmatický a komunikativní. Rád dbám na pořádek a strážníkům nahlašuji auta které blbě parkují a tak dále. Myslím si že toto je pro mě další zkušenost a výzva s přáním hezkého večera Pragovski.

OOC: Věk 23

Ondrej101

Hráč

3
29.6.2020 00:16

Jméno:Ondrej

Přijmení:Valach

Datum narození:19.2.2000

Kontakt:655635 mail ondrej2423@outlook.com

Životopis (nejméně 100slov):volam sa Ondrej Valach narodil som sa 19.2.2000 v meste Nitra. Tam som začal chodit na zakladnu školu beethovenovu po uspešnom ukončeni zš. Som išiel na strednu športovu školu ktoru som uspešne dokončil.A do českej republiky som sa prestahoval kvoli dobremu platu a kvoli novemu životu.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem mestke policie:vždy ma bavilo pozerat autonahanačky alebo jak zatíkali zlodejov a preto by som chcel byt mestkym policajtom lebo chcem aby tu panovala spravodlivosť aby sa tu dodržiavali zákoni.

Pracovní zkušenosti:2.5 roka policajt v rodnom meste

Řidičské oprávnění: typu B

Nejvyšší dosažené vzdělání:uspešne vyštudovana zakladna a sportova stredna škola.