Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pridanie informácie o možnostiach získania XP - nové úkoly


VajkoChlpko

Hráč

57
6.9.2022 13:19

Medzi "Příležitosti", ktoré nájdeme medzi dennými úlohami, by sa mohla pridať aj informácia, že sa XP pridávajú aj pri používaní Prospectu, čo je jedna z mnoho výhod používania.

Prípadne by sa mohli pridať nové denné úlohy, alebo by sa XP dostávali automaticky bez nutného vybratia, ako napríklad za reakcie na topic, písanie článkov (je to ako denná úloha, ale iba jedno rázová - aktivita by sa za malú odmenu zdvihla), pridávanie hlášok, hlasovanie v anketách, pridávanie do teamov,... jednoducho za nejakú obsiahlejšiu aktivitu na fórku. Dostupnosť možností o získanie XP by sa rapídne zdvihla, tým teda samozrejme aj levely samotných účtov na portáli, okrem "žiadostí o unban" a "sťažností na adminov" by sa tu možno objavilo niečo nové.

bit

Hráč

49
30.10.2022 11:05, naposledy upraveno 30.10.2022 11:08 uživatelem bit

Ještě před systémem s levely byla taková věc zvaná "LS Pointy" ig. Získavali se jen kvůli tomu, že Prospect byl na PC vůbec zaplej. Později se teda zavedly levely, které převedly LS Pointy na XP.
Ocenil bych nějakej upgrade tohoto systému, protože po překonání level 30-40 je pain vůbec level upnout. Třeba po překročení nějakého levelu se odměny v denní úkoly zvýší.

Holub

Hráč

45
7.11.2022 10:56

Pepo, ona ta rychlost levelování je sama o sobě nízká i na levelu, na jakém jsem já. 

Sensei

Hráč

27
5.1.2023 08:43

Musíš nakupovať v online shope, potom to ide rýchlejšie


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo