Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mountain Bike


neznamy#8929

Smazaný účet

15
8.9.2022 04:41

Navrhuji zařadit do prodeje Mountain Bike s originálním modelem

8.9.2022 05:48

Ahoj. Bohužel by to neprošlo. Už jednou jsem to navrhnul, ale horské kolo je overpowered co se týče handlingu (jezdí to poměrně rychle). Maximálně ti člen AT může na žádost a domluvě dočasně spawnout, ale napořád asi né no.

Přidávám úryvek z návrhů:

Jacko88

Hráč

41
8.9.2022 15:54

S objasněním od Killera se to tu teda asi může rovnou locknout.

Holub

Hráč

46
8.9.2022 16:00

Ne tak docela.

Horské kolo není OP proto, že je jednoduše OP, ale proto, že jako jediné z kol nemá upravený handling. On by nebyl problém hodit horské kolo do shopu, ale to by se musel najít někdo, kdo by ten handling na tom nerfnul tak, jak jsem dřív nerfnul kola, co se dají v pohodě koupit. 

A vzhledem k tomu, že Rataj trvá na tom, že "carpack" (včetně handlingů) je kompletní a finální, tak se toho nedočkáte.

Tak a teď to můžete locknout. 

8.9.2022 20:49, naposledy upraveno 8.9.2022 20:59 uživatelem Rataj

Odemknu si to, abych mohl opravit Holuba - do carpacku se čas od času přidávají nová vozidla (např. teď nejnověji NRG), nepřidávají se však nové reskiny. Statisticky pro zajímavost, od té doby co nemáme VCT a carpack je kompletní bylo i tak přidáno 17 nových handlingů. A nechám to tu i odemčené, protože nevidím důvod locknutí. Handling jde upravit, kolo je možné v budoucnu přidat.

Holub

Hráč

46
9.9.2022 02:39

Dovolím si opravit @Rataj e - když tomu tak je, tak proč to kolo tam už dávno není? Návrhy na to chodí pravidelně (společně s tím karavanem) a stejně jako ten karavan je vytvoření slušného handlingu záležitost chvilky (u kola doslova stačí upravit dvě hodnoty, lol). 

Ve výsledku se dá říct, že mě udivuje, že to dávno na serveru není. Doslova to jen využívá obsahu, co dávno to GTA má. Jen je ale pravda, že s tebou to ohledně těch handlingů bylo vždycky takové... zvláštní... 


Powered by LeoSight IFS
LT~71