Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o prověření zamítnutí unbanu pro SedliX


Martin23325

Hráč

7
8.9.2022 16:45

Ahoj, před pár měsíci jsem dostal permu teď už si přesně nevzpomenu na čas kdy jsem to dostal ale byla to perma
za uplácení admina sovietdog po kterém sem chtěl zrušit unban který jsem v té době měl na 14 dní a měl jsem ho právem.
Nechtělo se mi čekat než ban skončí a tak jsem zkusil tuhle věc místo snížení unbanu jsem si zaslouženě
prodloužil ban na permanetní vím že to byla velká chyba a omlouvám se za to že jsem chtěl obejít pravidla tímhle
způsobem přiznávám že z mé strany to byla hloupost hold jsem si myslel že když mu nabídnu nějakou částku že je přijme a dostanu unban, nemám mu to ale za zlý ba naopak dokázal že Skimo fugnuje fér už je to dlouhá doba co jsem si nezahrál Skimo je prostě velká zábava a velmi dobrý server na kterém bych si opět rád zahrál. Prosím dej mi ještě jednu šanci a slibuji že už se to nebude opakovat, všem přeji hezký zbytek večera a děkuji že jste to dočetli až sem. S pozdravem Martin.

 

Dávám zde i screen z chatu mého a Sovetdog který mi sám dal oprávnění na to je použít

 

macaczE

Hráč

8
8.9.2022 17:37

cau, mam ban za uplne to stejny ALE podle toho to vypada ze jsi to myslel vazne. I kdyz to byla dlouha doba tak silne pochybuji ze ti da Soviet unban a ja ho v tom podporuji protoze to je vazna vec.

Samik udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

milanek

Hráč

6
9.9.2022 02:57

Vážná nebo nevážná věc, jasný ale trest měl velkej, permu už má dost dlouho. Za tu dobu už dostalo unban od permy víc lidí za spoustu věcí snaží se dostat unban už delší dobu tudíž si myslím že bude dávat bacha. Dal bych tomu klidně další šanci. Váš Milánek.

20.11.2022 01:29

Ahoj @Martin23325,

vzal jsem si na starost tvou žádost o unban. Konzultoval jsem ji se SovietDogem a upozorňuji tě, že od něj bys unban nedostal. Snahu o podplácení nebudeme na serveru tolerovat. Jsem si jistý, že se můžu spolehnout na kohokoliv z kolegů, že případný pokus o podplácení bude řešit radikálně. Nicméně tvá žádost není odfláklá, je čitelná a já tvou omluvu přijímám. Proto ti unban uděluji.

Pravidla serveru si můžeš přečíst zde na fóru v sekci serverové informace. Zkrácenou verzi pravidel nalezneš ve hře po stisknutí klávesy F1. Pokud ti něco z pravidel není jasné, můžeš se obrátit na helper team, a to buď ve hře po zadání /hc nebo na Discordu v #help. Prosím, netaguj na Discordu v tomto případě roli @ help, nejde o problém vyžadující neodkladné řešení. Počítej s tím, že pokud dostaneš druhý permanentní ban, získat unban bude mnohem těžší.


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo