Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o ub..


13.9.2022 21:04

no takže jak bych se k tomu dostal jediné co si pamatuji tak je to že jsem si smazal minulý account a měl jsem za to že to multi account nebude samozřejmne že je bohužel jsem si to neověřil a jednoho dne jsem to prostě udělal a chtěl bych zkusit dostat ještě jednu poslední šanci ban ani nevím kdo mi dal a jak se tomuhle postavit a obhájit to co jsem udělal protože to asi ani nejde tak to zkusím takhle s kratší žádostí ve které jednoduše řeknu co se stalo a omluvím se (klasicky..)

19.9.2022 12:19

Ahoj @brooky , takže na tvém účtu, ze kterého píšeš žádný ban aktivní není. 
Máš tedy ve hře serial ban, nebo jak si máme tuto žádost vysvětlit? Asi bude potřeba trochu více informací z tvé strany. Tahle žádost je jinak neřešitelná. 

Díky

24.9.2022 14:18

@Awoo ano mám serial ban z důvodu multi accountu jak je všude řečeno neznalost pravidel se neomlouvá bohužel já o pravidle multi account věděl akorát jsem si nebyl vědom toho že když smažu jeden account a vytvořím nový tak se to bude stále brát jako multi account 

13.10.2022 21:20

zdravím už je to asi měsíc bez odpovědi čekám že to nemá už ani smysl tak poprosim o lock a vhozeni do archivu


Powered by LeoSight IFS
LT~39