Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - SovietDog DM + bohatá historie (Permanent)


neznamy#7300

Smazaný účet

6
14.9.2022 00:10, naposledy upraveno 10.11.2022 01:24 uživatelem neznamy#7300

Zdravím vážený Admin Team a ostatní čtenáře mé žádosti o unban.. Psal jsem to již už jednou, ale když jsem byl u konci a chtěl jsem to odeslat, tak jsem omylem zavřel stránku.. :(

@SedliX

DŮVOD ŽÁDOSTI

Žádám si unban, protože nemám momentálně co dělat a mám velké chutě si tu zase zahrát. Rád bych něčím zabíjel čas jako je skimem.

VE ZKRATCE CO JSEM PROVEDL

Video.

tj. MetaGaming, NonRP injuries, Zdravý rozum a Nahlásit kamaráda.

MÉ VYJÁDŘENÍ + OMLUVA

Myslím si, že jsem nejspíš udělal nějakou tu chybu. Je pravda, že má historie tomu nijak nepomáhá, ale ano, přiznávám svou chybu a jsem si toho velice dobře vědom. Tímto jsem byl dostatečně upozorněn na to, že takové RP tvořit nemám a nadále ho vytvářet nebudu. Myslím si, že člověk děla chyby, problém je, že já jsem jich udělal nespočet a proto jsem se rozhodl s tím něco udělat. Také si chci přiznat to, že ten MetaGaming tam opravdu byl, bál jsem se že budu mít větší problém a že už se z toho vůbec nedostanu. Omlouvám se za to ze jsem k SovietDogovi byl takový na minulých fórech a i na discordu. Osobně já nemám rád když se takhle s někým bavím, pořád jsem ho trolil atd, tomu se pak sobě ani nedivím. Také se chci omluvit za tohle..

A dalších takových zpráv.

Nevím proč jsem to vůbec dělal.. Akorát jsem si to přihoršil a maximálně tak naštval SovietDoga.

CO ŽÁDÁM

Rád bych si zažádal o odbanování prosím.

PONAUČENÍ 

Nemetovat, neDmkovat, rpit injuries a když uvidím kamarádi jak buďto trolí hned reportovat. Samozřejmě abych nezapomněl na jednu věc a to je nebýt neslušný na AT.
-------------------------------------------------------------------------------

 

 

E//: Nikdy jsem nevyzkoušel roli PSAčka a tak bych to chtěl vyzkoušet.

E//2: Kamoši jsou toxic tak všichni dali X

            

 

 

20.11.2022 01:37, naposledy upraveno 20.11.2022 01:37 uživatelem SedliX

Ahoj @neznamy#7300,

pročetl jsem tvou žádost o unban, konzultoval jsem ji se SovietDogem. Rád bych ti dal šanci se na server vrátit. Ale poprosím tě, abys svou žádost přepsal od nuly. Chci vědět, která pravidla jsi porušil. To neznamená, že máš do žádosti vložit screenshot banlistu. Vypiš všechna pravidla, která jsou uvedená v důvodu banu, vysvětli je vlastními slovy. Popiš situaci, při které jsi tato pravidla porušil. V popisu situace konkrétně vysvětli, kde došlo k porušení pravidel. Zbytečně neupozorňuj na svou žádost a nech ji prostě viset mezi ostatními. Dostanu se k ní, neboj.

Toho času žádost zamykám a zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024