Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - Nevtipny Vtip (@Sovietdog)


macaczE

Hráč

9
14.9.2022 21:04, naposledy upraveno 15.9.2022 17:03 uživatelem macaczE

Zdravim vsechny predevsim @SovietDog , toto je uz asi ma 3 nebo 4 zadost o unban a stale doufam ze ten unban dostanu.

Co se stalo ? 

Dostal jsem ban na 72 za odpojeni z rp akce, DM a TrashRP, co se delo a co tomu predchazelo netusim.

Ban mi koncil za den, a tak jsem si chtel "vystrelit" ze samiku tim ze mu poslu vetu, ktera by ho mela rozveselit, ikdyz to nebylo absolutne vtipne a nechapu jak jsem si mohl myslet ze ho to rozveseli apod. (screen bude pod touto zadosti kdyby to nekoho zajimalo)

Tak sem to nechal byt a druhy den jsem se sel pripojit na skimu a ejhle permička. 

Kdy sem dostal ban ?

Takze na skimo jsem poprve zavítal  17.10.2021 takze to bude uz pomalu rok co jsem / vim o skimu.

A ban jsem dostal 10.4.2022

Co jsem hraní skima získal ?

Na skimu jsem si za tech par mesicu nasel dost novych kamaradu a nepratelu, zkusenosti, nekolik klipů a predevsim hodne dobre nebo naopak spatne vzpominky.

Proč žádám o unban a proč bych ho si myslím že bych ho měl dostat ? 

Proc bych mel dostat unban ? 

1) Myslim si ze na to ze to bylo mysleno v ironii a v humoru ktery jak jsem jiz zminil tak ted absolutne nechapu jak mi to mohlo prijit vitpne tak je to na muj vkus moc vyhrocene.

2) Trest zhruba 5 mesicu je celkem dost za takovej velice humornej Ftipek. hahanehaha

Proc Zadam o UB ?

 Na skimu jsem driv travil celkem dost casu s kamarady ocemz svedci aji moje nahrane hodiny ( asi 400 - 500h).

Chtel bych zase zavpominat a hlavne bych tu chtel byt zase na vanoce. Ten vanonci vibe byl skvelej a proto bych ho chtel zase zazit :-).

Co bych chtel na skimu delat, jestlize dostanu unban ? 

Skimo bych  uz nejak nechtel "hrotit" coz znamena : prodat majetek a obcas si zajezdit kamionem nebo zkusit i jine prace, koupit si nejake pekne auto a vic to zkusit rpit, zacit vic interagovat s hracema urovnat vztahy atd. :)

Omluva

Touto zadosti bych se chtel omluvit vsem adminum, kteri semnou meli potize zvlast Sovietovi a Samikovi a v neposledni rade jeste hracum kteri semnou meli bud spatne rp nebo jsem jim nejak kazil hru apod. Byl bych rad kdyby to aspon nekdo z komunity vyjadril jeho nazor a aby @SovietDog si to nechal projit hlavou a uz slibuji ze tuto zadost nebudu repostovat. Slibuji ze se takove chovani proti pravidlum budu snazit co nejvic omezovat a vic se krotit a kdybych uz neco pokazil tak k tomu pristupovat normalne a nechovat se jak fracek. 

Screenshot toho co jsem @Samik napsal 

 

Jednotwarozska

Hráč

1
18.9.2022 20:47

Čau,

Nějákou chvíli jsem na Skimu nehrál, ale když jsem si všiml tohohle unban formuláře nedalo mi to a chci se vyjádřit, protože s @macaczE jsme v RP měli celkem blízko.

V RP jsme spolu měli několik zážitků, kladné i záporné, ale vždy jsme se domluvili. Přijde mi že to byl fajn RP kámoš. Byla s ním rozumná řeč.

Musím se přimluvit za ,,macu", i když semnou nebude mnoho hráčů souhlasit, ale opravdu si myslím že si unban zaslouží, i když to bylo porušení pravidel tak si myslím že by se to nemuselo tak hrotit. Jelikož to bylo myšleno v ironii i když to možná někomu nepřijde. Já jsem 100% za unban.

Sám si moc dobře pomatuji když jsem Dzardysovi minulej rok psal o unban z permy, a tohle mi velice připomíná moji situaci. Neměl jsem nikoho kdo by se mě zastal nebo napsal něco pozitivního, a jelikož vím jak se teď ,,maca" cítí chci ho aspoň trochu ,,podpořit". Já jsem na unban čekal něco kolem 5-6 měsíců ale přece jsem se dočkal. Jak jsem se tak díval tak ,,maca" taky kolem těch 5 měsíců čeká, tak doufám že ti to vyjde a znovu se potkáme v RP a těch zážitků spolu zažijeme ještě víc.

Přeju ti hodně štěstí  a doufám že se @SovietDog slituje a vyhoví ti v tvém požadavku.

20.9.2022 16:41, naposledy upraveno 20.9.2022 16:42 uživatelem SovietDog

Už jsem přemýšlel nad tím že ti ten unban udělím ale potom jsem se podíval na tvojí historii a musím říct.. že jí máš pestrou a docela dost obsáhlou. 32 banu je poměrně dost.. To svědčí o jedné věci že jsi nenapravitelný hráč. budu tě muset zklamat ale bohužel ti unban neudělím. Ne s takovou historii.


Powered by LeoSight IFS
LT~41