Zdravim vsechny predevsim @SovietDog , toto je uz asi ma 3 nebo 4 zadost o unban a stale doufam ze ten unban dostanu.
Co se stalo ?
Dostal jsem ban na 72 za odpojeni z rp akce, DM a TrashRP, co se delo a co tomu predchazelo netusim.
Ban mi koncil za den, a tak jsem si chtel "vystrelit" ze samiku tim ze mu poslu vetu, ktera by ho mela rozveselit, ikdyz to nebylo absolutne vtipne a nechapu jak jsem si mohl myslet ze ho to rozveseli apod. (screen bude pod touto zadosti kdyby to nekoho zajimalo)
Tak sem to nechal byt a druhy den jsem se sel pripojit na skimu a ejhle permička.
Kdy sem dostal ban ?
Takze na skimo jsem poprve zavítal 17.10.2021 takze to bude uz pomalu rok co jsem / vim o skimu.
A ban jsem dostal 10.4.2022
Co jsem hraní skima získal ?
Na skimu jsem si za tech par mesicu nasel dost novych kamaradu a nepratelu, zkusenosti, nekolik klipů a predevsim hodne dobre nebo naopak spatne vzpominky.
Proč žádám o unban a proč bych ho si myslím že bych ho měl dostat ?
Proc bych mel dostat unban ?
1) Myslim si ze na to ze to bylo mysleno v ironii a v humoru ktery jak jsem jiz zminil tak ted absolutne nechapu jak mi to mohlo prijit vitpne tak je to na muj vkus moc vyhrocene.
2) Trest zhruba 5 mesicu je celkem dost za takovej velice humornej Ftipek. hahanehaha
Proc Zadam o UB ?
Na skimu jsem driv travil celkem dost casu s kamarady ocemz svedci aji moje nahrane hodiny ( asi 400 - 500h).
Chtel bych zase zavpominat a hlavne bych tu chtel byt zase na vanoce. Ten vanonci vibe byl skvelej a proto bych ho chtel zase zazit :-).
Co bych chtel na skimu delat, jestlize dostanu unban ?
Skimo bych uz nejak nechtel "hrotit" coz znamena : prodat majetek a obcas si zajezdit kamionem nebo zkusit i jine prace, koupit si nejake pekne auto a vic to zkusit rpit, zacit vic interagovat s hracema urovnat vztahy atd. :)
Omluva
Touto zadosti bych se chtel omluvit vsem adminum, kteri semnou meli potize zvlast Sovietovi a Samikovi a v neposledni rade jeste hracum kteri semnou meli bud spatne rp nebo jsem jim nejak kazil hru apod. Byl bych rad kdyby to aspon nekdo z komunity vyjadril jeho nazor a aby @SovietDog si to nechal projit hlavou a uz slibuji ze tuto zadost nebudu repostovat. Slibuji ze se takove chovani proti pravidlum budu snazit co nejvic omezovat a vic se krotit a kdybych uz neco pokazil tak k tomu pristupovat normalne a nechovat se jak fracek.
Screenshot toho co jsem @Samik napsal
Zdravim vsechny predevsim [user:475] , toto je uz asi ma 3 nebo 4 zadost o unban a stale doufam ze ten unban dostanu.
Co se stalo ?
Dostal jsem ban na 72 za odpojeni z rp akce, DM a TrashRP, co se delo a co tomu predchazelo netusim.
Ban mi koncil za den, a tak jsem si chtel "vystrelit" ze samiku tim ze mu poslu vetu, ktera by ho mela rozveselit, ikdyz to nebylo absolutne vtipne a nechapu jak jsem si mohl myslet ze ho to rozveseli apod. (screen bude pod touto zadosti kdyby to nekoho zajimalo)
Tak sem to nechal byt a druhy den jsem se sel pripojit na skimu a ejhle permička.
Kdy sem dostal ban ?
Takze na skimo jsem poprve zavítal 17.10.2021 takze to bude uz pomalu rok co jsem / vim o skimu.
A ban jsem dostal 10.4.2022
Co jsem hraní skima získal ?
Na skimu jsem si za tech par mesicu nasel dost novych kamaradu a nepratelu, zkusenosti, nekolik klipů a predevsim hodne dobre nebo naopak spatne vzpominky.
Proč žádám o unban a proč bych ho si myslím že bych ho měl dostat ?
Proc bych mel dostat unban ?
1) Myslim si ze na to ze to bylo mysleno v ironii a v humoru ktery jak jsem jiz zminil tak ted absolutne nechapu jak mi to mohlo prijit vitpne tak je to na muj vkus moc vyhrocene.
2) Trest zhruba 5 mesicu je celkem dost za takovej velice humornej Ftipek. hahanehaha
Proc Zadam o UB ?
Na skimu jsem driv travil celkem dost casu s kamarady ocemz svedci aji moje nahrane hodiny ( asi 400 - 500h).
Chtel bych zase zavpominat a hlavne bych tu chtel byt zase na vanoce. Ten vanonci vibe byl skvelej a proto bych ho chtel zase zazit :-).
Co bych chtel na skimu delat, jestlize dostanu unban ?
Skimo bych uz nejak nechtel "hrotit" coz znamena : prodat majetek a obcas si zajezdit kamionem nebo zkusit i jine prace, koupit si nejake pekne auto a vic to zkusit rpit, zacit vic interagovat s hracema urovnat vztahy atd. :)
Omluva
Touto zadosti bych se chtel omluvit vsem adminum, kteri semnou meli potize zvlast Sovietovi a Samikovi a v neposledni rade jeste hracum kteri semnou meli bud spatne rp nebo jsem jim nejak kazil hru apod. Byl bych rad kdyby to aspon nekdo z komunity vyjadril jeho nazor a aby [user:475] si to nechal projit hlavou a uz slibuji ze tuto zadost nebudu repostovat. Slibuji ze se takove chovani proti pravidlum budu snazit co nejvic omezovat a vic se krotit a kdybych uz neco pokazil tak k tomu pristupovat normalne a nechovat se jak fracek.
Screenshot toho co jsem [user:5440] napsal