Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení banu - Zdržování RP akce, Non RP Fear - Holysek


Flojsyk

Hráč

46
19.9.2022 21:59

Zdravím,  dnes v čase 20:32 mi byl  udělen ban na 18 hodin za zdržování RP akce a Non RP Fearu od Administrátora Holyska.

Chtěl bych zažádat o unban z důvodu že si nejsem vědom žádného zdržování RP, a taktéž Non RP Fearu.

Zdržování RP

Absolutně nevím kde  se mohlo  nacházet nějaké zdržování jelikož jsem si psal status a dotyčnému policistovi na jeho jediné /do odpověděl. Potom jsem já diskutoval na vysílačce, co mám dělat, jelikož má postava sama nevěděla co mám dělat

Fear RP

Opravdu  nevím, v čem tu chybí fear. Dotyčný policista na mě mířil 5 sekund, poté se  jen schoval do auta a řval z okýnka.. Já mezitím dostal na vysílačku pokyn ať prostě ujedu, jelikož tam někoho mám na blízku, tak jsem prostě ujel.


Touto žádostí bych chtěl požádat o přešetření banu a případné zrušení mého banu. Všechny videa a logy nemám problém poslat administrátorovi na Discord a tam mu to i vše převysvětlit.

S pozdravem Flojsyk

@Holysek ( předem se omlouvám za ping ) 

20.9.2022 08:56

Ahoj, @Flojsyk, dostal jsem logy kde si tyto pravidla porušil. Píšeš tady, že jsi schopný mi poslat video a logy, tak mi je na Discord pošli.


Powered by LeoSight IFS
LT~29