Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vôňa luxusu - parfémy Fantasma

25.9.2022 14:57, naposledy upraveno 25.9.2022 17:27 uživatelem VajkoChlpko

Fantasma - vône luxusu

Ako ste si mohli všimnúť, na trhu sa objavila pomerne nová značka Fantasma. Vo vedení tejto firmy sa nachádza pani Caroline Ravens a pani Maxine Fright, ktoré so samotnou myšlienkou prišli. Tie panie dostali nápad, že by práve u nás v San Andreas mohli preraziť so svojimi výrobkami, čo sa im pomerne aj darí, keďže firma Fantasma búra posledné týždne trh so svojimi originálnymi výrobkami, ktoré inde nenájdete. Líšia sa svojou neskutočnou originalitou, ktorá tu ešte nikdy nebola. Vo svojom skromnom výbere majú konkrétne 2 značky parfumov, ktoré sa nazývajú Fantasma - Crystal Noir (pánsky parfum) a Fantasma - Femme fatale (dámsky parfum). Pani Ravens nám však podala echo, že sa chystá aj čerstvá novinka v podobe deodorantov, ktoré budú na trhu už čoskoro. Zatiaľ nevieme podrobnosti, ale vieme zatiaľ to, že sa bude jednať opäť o vône pre obe pohlavia.

Rozhodol som sa práve aj ja, že tieto vône skúsim, aby som vám dokázal priniesť vhodnú recenziu z prvej ruky. Za slušných 60 tisíc korún, mi dá tento parfum, konkrétnejšie Crystal Noir, všetko, čo od kvalitného parfumu čakám. Fľaška je malá a príjemná na pohľad, čiernu priehľadnú farbu by som prirovnal k určitému stupňu buržoázie, honosnosti a serióznosti. Vôňa šalvie, mentolu a santalového dreva je presne tá kombinácia, ktorú chcete mať na sebe pokiaľ sa chystáte na spoločenskú akciu. Samozrejme je vhodný aj pre bežné akcie. 3 streknutia z tejto vône z vás spravia neodolateľného muža večera.

Dostaneme sa ale aj k druhej vôni. Tento spot prináša stelesnenie ženskosti. Ženská zmyselnosť a krása v súhre s prírodnými živlami – vodou, zemou a oslňujúcim slnkom – pôsobí až magicky. Zlatisté prvky dominujúce parfumu Femme fatale, potom dodávajú celému jeho reklamnému stvárneniu punc luxusu. Opäť spojenie santalového dreva s dávkou citrusových plodov, prináša pôvab, ktorý chce mať na sebe každá žena s vkusom pre luxus a módu.

To však od značky Fantasma nie je všetko ! Momentálne majú v ponuke revolučné inteligentné hodinky. Možno sa práve pýtate, čím sa tieto hodinky líšia od klasických analógových hodiniek ? Rozdiel oproti klasických hodinkám je v ich funkciách, ktoré sa však snaží firma Fantasma neustále inovovať a prinášať ich vylepšenia. Dôkazom tohto tvrdenia je aj to, že hodinky disponujú okrem ukazovateľa aktuálneho času, aj prijímaním súkromných správ priamo z SMS, alebo po novom aj zo sociálnej siete Iris.ic. Správu SMS vám hodinky priamo ukážu, avšak čo sa týka ukazovateľa pre Iris.ic, tak je to trochu inak v tom, že vám ukáže iba upozornenie, od koho ste správu dostali. Správu si však musíte prečítať manuálnym vyhľadaním stránky na webe. Ramienko je z gumy, takže vás na ruke nebude nič ťažiť. Odolné sklíčko taktiež zvládne aj nežiaduce pády a nárazy.

V hlavnej a zároveň zatiaľ jedinej predajni Fantasma, ktorá sa nachádza za pizzeriou v Montgomery, si dokážete každý z produktov zakúpiť. Pri návšteve vás privíta príjemné prostredie s posedením, ktoré ako zákazníci dokážete využiť. Pokiaľ ste však introvert, ktorý si radšej veci necháva objednávať, môžete využiť aj takúto možnosť. Preto neváhajte a vyskúšajte výrobky od spoločnosti Fantasma !

🖌 Novinár - JUDr. Dušan Badinský 🖌