Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu /unban


Wizzed

Hráč

4
26.9.2022 19:42, naposledy upraveno 26.9.2022 21:36 uživatelem Wizzed

Zdravím :) 

 

Chtěl bych požádat o zkrácení trestu či unban, zas jsem se vrátil po téměř roce ke skimu a zas jsem si užíval kvalitní rp s kamarády, bohužel na serveru se najdou tací kteří tam chodí jen trollit, od party takových jsem si to nenechal líbit a zkusil jsem se pomstít, jednoduše jsem špatně zaerpil ničení auta a oni si zas nevšimli lístečku u auta na kterém bylo že s autem není možné jezdit, po cestě mi ustřelili pneumatiku a mně přišlo logické jet dál jelikož v realitě pokud mi někdo ustřelí pneumatiku tak asi asi a s prominutím poseru a dupnu na plyn ať to stojí co to stojí.. To bylo bráno jako power gaming a po následné hádce 4 v 1 to dopadlo tak že jsem dostal ban jen já.. Chtěl bych se omluvit za to že rp ničení auta nebylo zrovna nejlepší a rozhodně se tak už nestane, nadále si myslím že jsem ve věku kdy už mám trochu rozumu (tedy téměř 18 let) a plánuji si dnes večer osvěžit paměť pravidly. Bylo by v tomto případě prosím vás možné mi zkrátit nebo zrušit ban?

Ping: @Pakandza

Omlouvám se že předtím jsem dal špatný ping. 

S pozdravem: Wizzed

26.9.2022 20:36, odstraněno 26.9.2022 20:54 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Pakandza udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 11.
26.9.2022 22:02

Ahoj, dobře. Příště se vyvaruj OOC situacím a zbytečně nespamuj věci v PM, který souvisí s IC. Ban ti vyprší zítra kolem 6. hodiny ráno. 


Powered by LeoSight IFS
LT~23