Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban, nebo něco takového.


Salsiii

Hráč

28
1.10.2022 22:07, naposledy upraveno 1.10.2022 22:17 uživatelem Salsiii

Dobrý večer, dnes s adikem jsme dostali ban, za údajné porušení pravidel, který se týká poslední "RP" akce u šrotiště. Jak již Pakandza uvedl v poslední žádosti o unban, jedná se o blokování čtyř vozidel, ve kterých se měli nacházet osoby, které unesli příslušníka PSA, následně i zneužívání třetí osoby, kdy jsme se měli koukat přes zeď. A ano, těžkou hlavu jsme si s tím nedělali, místo stání na silnici jsme se rozhodli, že vozidla zablokujeme, kdyby jste byli opravdu všichni ozbrojení, tak to je jen výhoda pro vás. Po výstřelu z vaší strany (ani jeden z nás si nevšiml, že jste na nás mířili glockem) jsem začal střílet z hekleru, adiko vyjel ze šrotiště a když viděl, že jedete zpátky, tak jsme podle toho začali reagovat. Koukání přes zeď, co už si ty ale neviděl bylo to, že jsme prvně na to šrotiště zajeli a po následném všimnutí si převahy, jsme vyjeli zpět na silnici. Co se týká zdi přímo na šrotišti, sám na videu si mohl vidět, že osoby zabíhali do zadu, když byla ta možnost jít ze zadu, tak jsme toho využili, jednak jsme byli polovičně krytí zdí ale zároveň to byl menší risk, než jít cestou, kterou jste utíkali. Co se týče ještě toho střílení, opravdu se s prominutím nebudu srát s lidmi, který po nás vystřelili, a unesli již zmiňovaného příslušníka PSA. A pokud se divíte, jak jsme vás našli, tak to byla náhoda, já sám jsem nevěřil, že tam budete. Pokud stále trváš na tom zneužívání třetí osoby tak nechápu, proč jako jediný jsme za to dostali ban.

Co se týká banu, který mi udělil taktéž Pakandza za neadekvátní injuries, ano, jsem si toho vědom, zároveň si ale nemyslím, že po bočním nárazu do lampy a následném převrácení na bok díky betonového svodidla, mám RPit injuries jako při čelním nárazu s kamionem. Zároveň mi přišlo, že z toho budu mít více, když uteču z hořícího vozidla než kdybych tam zůstal, a nechal si dát PK.

1.10.2022 23:19

Ahoj, tu poslední záležitost není třeba rozebírat, na videu si nejel úplně pomalu, když už chceš dohrát situaci, stačí hodit report a auto či oživení není problém. Dejme tomu, že jste měli tušení, že se tam někdo nachází, pak už jste odjeli pryč a primárně si využil hru a počkal, až se ostatní hráči rozjedou ven. Kdyby si měl FP pohled, je tu možnost, že odjedeš jinam. Klidně ti vezmu v potaz, že jste opravdu měli tušení, že tam někdo je. Mohli jste tam vniknout jinak než hlavním vchodem nebo vyčkat někde bokem a čekat zda někdo neprojede. Takhle akce spíš připomíná nějakou kampaňovou misi v COD, kde se máš dostat k cíli. Uvážím-li i fakt, že máte vevnitř kolegu, nabízí se i možnost vyčkat na posily a zahájit vyjednávání. To, že počítáte s tím, že v rychlosti spočítáte kdo střílí a v hlavě vám dojde, no jo, mají jen jednu zbraň, tak to tam můžeme nalítnout. Četl jsem co jste k tomu napsali na Discordu, nechám to být jak to je. Samozřejmě, když podobná situace nastane na druhé straně, nemám problém banovat i tam. 


Powered by LeoSight IFS
LT~32