Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Má druhá žádost o unban(permanentní)


Morocko

Hráč

15
1.10.2022 23:48

Zdravím, stejně jako moji kolegové jsem dostal permanentní zabanování a rád bych se omluvil za svůj přešlap..

 Chtěl bych obhájit svůj stav tak, že zde jsou určitě mnozí lidé, co mají horší historii a permanentní zabanování nemají (když nebudu počítat svou fake permu).. proto si myslím, že bych mohl dostat zkrácení na nějaký čas..

 Abych uvedl nějaké ty lidi do děje, co se stalo, tak jen přiložím video, na kterém jsem názorně usvědčen, což nepopírám.. ačkoli by se o tom dalo hádat, ale přijde mi to zbytečné a svou chybu tím přijímám a ponaučuji se z ní..

Video-- https://www.youtube.com/watch?v=rXK0H3jeMNw&ab_channel=MSN

Moc bych se chtěl omluvit lidem, kterým jsem mou ignorací inj. pokazil RP, či nějak pokazil dojem o kvalitním RP..

Tímto se na nějakou dobu loučím se všema kamarádama a nepřátelema..

 

 

Opilejdavid

Hráč

4
2.10.2022 00:10

třeba nechápu proč vytahuješ někoho který nemá nic s tvojí permou a docela tam naznačuješ že admini nadržují a nebo jsou neobjektivní. :(

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Morocko

Hráč

15
2.10.2022 00:21

Drahý #5286, nijak jsem nevytáhl nikoho a už vůbec jsem nenaznačil nadržování adminů, pokud si myslíš že ano, tak jsi jen nepochopil mou žádost a nemám ti k tomu co říct..

18.10.2022 10:03

Ahoj @Morocko
Chybí ti tu tag administrátora, který ban udělil, tedy @SovietDog - Je dobré tagnout právě toho admina, aby jsi měl mnohem větší šanci, že si tvou žádost přečte. 

Jinak 20 procent tvé žádosti tvoří argument: "Chtěl bych obhájit svůj stav tak, že zde jsou určitě mnozí lidé, co mají horší historii a permanentní zabanování nemají (když nebudu počítat svou fake permu).. proto si myslím, že bych mohl dostat zkrácení na nějaký čas.."
Dovol, abych tě naučil pojem "logická chyba v argumentaci" neboli "argumentační klam" - což je na druhou stranu věc, která ti rozhodně k unbanu nikdy nepomůže. V tvém případě se jedná o klamnou analogii, apel na city a svým způsobem i odvedení pozornosti. To jsou hned tři chyby v jedné větě. Zkus se toho příště vyvarovat a místo strhávání pozornosti na to, že ostatní jsou horší, ale méně trestaní zkus napsat třeba:
"Vzhledem ke své historii na počet nahraných hodin si myslím, že permanentní trest je příliš tvrdý vzhledem k závažnosti mého provinění" 
Nezní to daleko líp? :)

18.10.2022 18:40

Tohle je snad tvá žádost která má cílit na tvůj ban a ne snad na ostatní. Takhle jenom kopeš nohama protože jsi dostal ban. Navíc tomu říkáš "přešlap" ale můžu tě ujistit že tohle ani nic jiného z tvé historie přešlap není. Nemám co víc k tomu říct, tvou žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~79

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo