Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB


RaketakJura

Hráč

26
2.10.2022 17:33, naposledy upraveno 2.10.2022 17:35 uživatelem RaketakJura

Zdravím 3 dny zpět v 19:38 jsem dostal ban na 336h od @Rataj za Metagaming, troll, pravidlo č.0 + č.11.

Prvně bych chtěl  objasnit situaci co mě a mé kamarády vedlo k vytvoření postav se slovenskými a maďarskými jmény. Jelikož jsem se na své postavě kde RPíme motorkáře dostal na 48h do vězení, rozhodli jsme se si čas zkrátit nějakým legálním eRPéčkem (ikdyž to tak vypadat nemuselo). Založil jsem si postavu Istvan Pocuvaj a s kamarády jsme si předem vytvořili lore pro naše postavy.

 Jako další bych chtěl popsat situaci před tím, než mi ban přistál. Po spawnu v MG kolem projížděl další pizzař, který měl v tu chvíli na práci rozvoz pizzy. Jelikož jsme měli společně vymyšlený lore i s ním, tak jsem po prohození pár slov do vozidla společně s kamarády nastoupil. Po nastoupení do auta jsem hned řidiči napsal, že chci odvézt k úřadu, řidič přijel k Bellu a já od něho běžel do autoškoly protože jsem si uvědomil, že nemám řidičák. Pomocí 5ti kreditů jsem test přeskočil a vydal se zpět k Bellu kde jsem řidiči řekl že chci před úřad. Na úřadě jsem si vybral práci poslíčka pizzy a vydal se k vozidlu, než jsem k němu ale stihl dojít přistál mi ban.

Samotná jména jako parodie znít neměla, jediný důvod proč má postava jméno jaké má, je ten, že jsem chtěl RPit maďarského pizzaře, který by časem vydělal na slušný podnik a prodával kvalitní pizzu. Myslím, že z mé strany nebyl jakýkoli náznak trollu, metagamingu, ale i tak bych se rád omluvil všem kterým jsem mohl zkazit zážitek z hraní. Byl bych rád kdybych docílil unbanu, či alespoň zkrácení banu, děkuji.

E: Na vyžádání admina jsem schopen dodat logy

 

2.10.2022 21:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.10.2022 13:16

Stejně otřepané výmluvy znovu a znovu. Vaše skupina jasně trollila absolutně nehodnotným RP. Byla to pouze cílená provokace a teď se snažíte vymluvit na úplnou hovadinu, kterou vám neuvěří snad nikdo.

Nevysvětlil jsem to dost jasně zde: https://leosight.cz/forum/topic/11939?

Kdybyste se raději přiznali a přesvědčili nás o tom, že už se to opakovat nebude (čemuž bychom vzhledem k vaší historii stejně asi nevěřili), dalo by se o nějakém zkrácení možná uvažovat. S takovýmto přístupem však určitě ne.

Nevím jestli našim pravidlům prostě nerozumíte, nebo se snažíte jen vykecat, ale v obou případech bych doporučil si je přečíst (znovu - jestliže jste je tedy už někdy četli a pokud ne, tak teď je správná chvíle se do toho pustit).

Zbývá ještě necelý týden na to, abyste se nad sebou zamysleli, poučili se a vrátili se pak na server hrát RP dle pravidel. Na svém kontě máš už 9 banů a věř, že "blbnutí" ti prostě neprojde.

Žádost zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024