Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

úprava převozů pro nelegální frakce


neznamy#5070

Smazaný účet

16
3.10.2022 20:27

Zdravím.

Měl bych tu takový návrh co se týče nelegálních převozů pro modul gang.

První je aby se odstranili z místa koupi a prodeje kamery, absolutně nechápu proč tam jsou.

Druhý je ten že by se měli každý týden měnit lokace koupi zbraní, a převozu, popřípadě pouze koupi. místo by bylo zveřejněno pouze frakcím s modulem gang, a policie by k tomu měla přístup kupříkladu až druhý den co se změní lokace. Protože to nechápu irl taky když nějaký prodejce zjistí že ví kde je, policie taky změní místo.

Vím že tento návrh tu byl již víckrát ale byl celkem ignorován co se týče Ratajem. 

Tak že bych byl rád kdyby se k tomu nějak vyjádřil. @Rataj

karlito

Hráč

21
3.10.2022 20:47

Zdravíčko, dle mého je to totální blbost. Takže vlastně první den budou mít nelegální frakce volné průjezdy, tím si vydělají hrozně moc bez žádného risku.

Možná ty kamery no, ale to je diskutabilní. 

Sensei

Hráč

27
3.10.2022 20:53

Ono tá zmena by bola fajn, lebo PSA to potom kempí. Alebo to chodia v kuse kontrolovať....

VajkoChlpko

Hráč

57
3.10.2022 21:11

Kamery sú skvelý nápad, ale obávam sa toho, že je to možno IC požiadavka. Nemôže ti záhadne iba tak zmiznúť kamera z IC sveta, božou vôľou. Lenže ten dôvod, neviem aký by bol. "No, viete, chcem si pašovať zbrane ale sú tam kamery, neviete tam niekoho poslať nech to dá preč ?". Takže neviem, ale isto by tam nemala čo robiť.

K vyjadreniu od Senseia...

26. Je zakázáno zdržovat se na místech určených k převozům a pašování po dobu delší pěti minut nebo dobu nutnou k dohrání RP akce. Není povoleno se na stejné místo vrátit dalších pět minut. Toto pravidlo se nevztahuje na policii, sleduje-li podezřelého k převozu.

Ale asi si to myslel skôr tak, že tam chodia dosť často.

Sensei

Hráč

27
3.10.2022 21:22

@VajkoChlpko nemusíš mi citovať pravidlá, to viem. Ja len chcem zdôrazniť, že mnoho krát sa tam PSA zdržiava s prostou výhovorkou sledujeme podozrivého. Sledujú ho tým, že čakajú,  kým to konečne pôjde chudák predať... A keď nie tam, tak perfektne sa dá obísť to pravidlo, že si ho počkajú kúsok ďalej, (aby neboli na mieste určenom k prevozom).


Powered by LeoSight IFS
LT~57