Dobrý večer chtěla bych to alespon zkusít
PROČ ŽADOST O Skracení banu ? A DUVOD ?
Skracení banu ŽADOST: Určítě si uvědomují co jsem udělala a chtěla bych poslední šancí na skracení 2h Banu určítě se to oprakovát nebude udělala jsem docela hloupou věc kterou si zapamatují že znova to neudělam budu na to myslet
Jak jsem Dostala ban ?
: Tak řeknu to lehce jak to bylo zapla jsem Počítač a za par minut jsem driftnula otačku u Autoškoly jenže jsem se ničeho nedotkla a hned předek byl zničenej šla jsem a fixnula jsem to bez Erpení Opravení auta
Došlo my v hlavě že jsem to nezaerpila a chtěla jsem to nák spravít abych mohla to za erpit znovu
@magovec se rozhodl že mi da ban na -5Hodín-
Magovec ma pravdu určítě se to znova nestane Budu na to myslet.
Jestli by to šlo prosím Skracení banu na -2Hodín-
Děkuji @magovec Přejí hezkej zbytek dne ✨
Dobrý večer chtěla bych to alespon zkusít
PROČ ŽADOST O Skracení banu ? A DUVOD ?
Skracení banu ŽADOST: Určítě si uvědomují co jsem udělala a chtěla bych poslední šancí na skracení 2h Banu určítě se to oprakovát nebude udělala jsem docela hloupou věc kterou si zapamatují že znova to neudělam budu na to myslet
Jak jsem Dostala ban ?
: Tak řeknu to lehce jak to bylo zapla jsem Počítač a za par minut jsem driftnula otačku u Autoškoly jenže jsem se ničeho nedotkla a hned předek byl zničenej šla jsem a fixnula jsem to bez Erpení Opravení auta
Došlo my v hlavě že jsem to nezaerpila a chtěla jsem to nák spravít abych mohla to za erpit znovu
[user:5821] se rozhodl že mi da ban na -5Hodín-
Magovec ma pravdu určítě se to znova nestane Budu na to myslet.
Jestli by to šlo prosím Skracení banu na -2Hodín-
Děkuji [user:5821] Přejí hezkej zbytek dne ✨