[dnes v 20:17] Hwery napsal odpověď v tématu Mayans Los Santos
[dnes v 03:30] Dzardys napsal odpověď v tématu Stížnost na postup příslušníka PSA
Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

Vážení občané,
s platností od půlnoci 22. 05. 2020 ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje výběrové řízení na post vedení generální inspekce bezpečnostních sborů. Výběrové řízení je vyhlášeno z důvodu odvolání předchozího vedení za neplnění pracovních povinností. Konec výběrového řízení je stanoven na 25. 05. 2020 ve 13:00
Požadavky:
Náplň práce:
Své životopisy a motivační dopisy (Proč zrovna vy) zasílejte do tohoto tématu.

Vážení občané,
s platností od půlnoci 22. 05. 2020 ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje výběrové řízení na post vedení generální inspekce bezpečnostních sborů. Výběrové řízení je vyhlášeno z důvodu odvolání předchozího vedení za neplnění pracovních povinností. Konec výběrového řízení je stanoven na 25. 05. 2020 ve 13:00
Požadavky:
Náplň práce:
Své životopisy a motivační dopisy (Proč zrovna vy) zasílejte do tohoto tématu.
Dobrý den jmenuji se Diego Sanchez
Studoval sem, Vojenskou Střední školu a Vysokou odbornou školu.
Pracoval sem v minulých městech České Republiky jako Policista, Městská policie, GIBS, také u Armády mam toho za sebou spousta takže vím co IZS složky musí dělat, měli by dělat a co by měli splňovat.
Zkušenosti mám rozmanité, znám veškeré zákony České Republiky.
Jsem bez Trestního rejstříku takže jsem čistý a poctivý člověk který nedělá nelegálni věci.
Bohužel mi je 26 let, jestli to vadí tak to bude asi problém.
Jinak proč já?
Jsem zkušený, aktivní, pracovitý a šikovný člověk teda podle mě. Jestliže bych měl zaměstnávat lidi tak bych si je prozkoušel od A až po Z, aby u GIBS pracovali zkušení lidé kteří už něco mají za sebou a ví co se v takové práci naplňuje.
Omlouvám se dále mě nic nenapadá. Přeju krásný zbytek dne. S pozdravem Diego Sanchez.
Dobrý den jmenuji se Diego Sanchez
Studoval sem, Vojenskou Střední školu a Vysokou odbornou školu.
Pracoval sem v minulých městech České Republiky jako Policista, Městská policie, GIBS, také u Armády mam toho za sebou spousta takže vím co IZS složky musí dělat, měli by dělat a co by měli splňovat.
Zkušenosti mám rozmanité, znám veškeré zákony České Republiky.
Jsem bez Trestního rejstříku takže jsem čistý a poctivý člověk který nedělá nelegálni věci.
Bohužel mi je 26 let, jestli to vadí tak to bude asi problém.
Jinak proč já?
Jsem zkušený, aktivní, pracovitý a šikovný člověk teda podle mě. Jestliže bych měl zaměstnávat lidi tak bych si je prozkoušel od A až po Z, aby u GIBS pracovali zkušení lidé kteří už něco mají za sebou a ví co se v takové práci naplňuje.
Omlouvám se dále mě nic nenapadá. Přeju krásný zbytek dne. S pozdravem Diego Sanchez.
Žiadosť o zamestnanie na post vedenia GIBS
Titul: Ing.
Meno: Jamal
Priezvisko: Johnson
Vek: 34
Telefónne číslo: 379 788
Vzdelanie:
2002-2007 -Stredoškolské: Stredná odborná škola ekonomická, Ekonóm;
2007-2012-Vysokoškolské, Fakulta sociálnych a ekonomických vied
Schopnosti a zručnosti:
- Práca na PC
- Ekonomika
- Schopnosť komunikácie s ľuďmi
- Pracovitosť
Niečo o mne: Volám sa Jamal Johnson, mám 34 rokov a mám skúsenosti v oblasti počítačov, ekonomiky a managementu. Som schopný komunikácie s ľuďmi a riešením ich problémov. Bol som v 1 firme vedením, takže mám skúsenosti v tejto oblasti. Som pracovitý a chodím do práce rád a včas. Uchádzam sa o prácu na tomto poste, pretože viem, že niekoho takého hľadáte a myslím si, že mám správne skúsenosti a schopnosti a dokážem viesť túto firmu a tým zaistiť a obnoviť správny chod tejto firmy, aby znovu ožila a začala vykonávať svoju prácu. Pracoval som v managemente a mám schopnosti v komunikácii, takže si myslím, že by sa mohli upraviť zamestnanci a motivovať ich, aby znovu začali chodiť do práce.
Plány do budúcnosti: Chcel by som zaistiť opäť chod firmy, keďže aktuálne to nikto nerieši a nemotivuje svojich zamestnancov k práci GIBS. Chcel by som ako člen GIBS zaistiť, aby štátne zložky správne fungovali a motivovať ich k správnej práci, aby svoju prácu vykonávali správne a zodpovedne. Dokážem riešiť problémy, takže si myslím, že keď za mnou príde nejaká štátna zložka s problémom, pokúsime sa ju riadne a slušne vyriešiť. Chcel by som vyriešiť chod ZZS, keďže mám skúsenosti, kde bolo treba ZZS a nikto neprišiel, tak by som ich chcel motivovať k práci, prípadne to riešiť s vedením, aby si svojich zamestnancov preskúšali a motivovali ich, aby dostali chuť znovu pracovať a pomáhať občanom tohto mesta.
S pozdravom: Jamal Johnson
Žiadosť o zamestnanie na post vedenia GIBS
Titul: Ing.
Meno: Jamal
Priezvisko: Johnson
Vek: 34
Telefónne číslo: 379 788
Vzdelanie:
2002-2007 -Stredoškolské: Stredná odborná škola ekonomická, Ekonóm;
2007-2012-Vysokoškolské, Fakulta sociálnych a ekonomických vied
Schopnosti a zručnosti:
- Práca na PC
- Ekonomika
- Schopnosť komunikácie s ľuďmi
- Pracovitosť
Niečo o mne: Volám sa Jamal Johnson, mám 34 rokov a mám skúsenosti v oblasti počítačov, ekonomiky a managementu. Som schopný komunikácie s ľuďmi a riešením ich problémov. Bol som v 1 firme vedením, takže mám skúsenosti v tejto oblasti. Som pracovitý a chodím do práce rád a včas. Uchádzam sa o prácu na tomto poste, pretože viem, že niekoho takého hľadáte a myslím si, že mám správne skúsenosti a schopnosti a dokážem viesť túto firmu a tým zaistiť a obnoviť správny chod tejto firmy, aby znovu ožila a začala vykonávať svoju prácu. Pracoval som v managemente a mám schopnosti v komunikácii, takže si myslím, že by sa mohli upraviť zamestnanci a motivovať ich, aby znovu začali chodiť do práce.
Plány do budúcnosti: Chcel by som zaistiť opäť chod firmy, keďže aktuálne to nikto nerieši a nemotivuje svojich zamestnancov k práci GIBS. Chcel by som ako člen GIBS zaistiť, aby štátne zložky správne fungovali a motivovať ich k správnej práci, aby svoju prácu vykonávali správne a zodpovedne. Dokážem riešiť problémy, takže si myslím, že keď za mnou príde nejaká štátna zložka s problémom, pokúsime sa ju riadne a slušne vyriešiť. Chcel by som vyriešiť chod ZZS, keďže mám skúsenosti, kde bolo treba ZZS a nikto neprišiel, tak by som ich chcel motivovať k práci, prípadne to riešiť s vedením, aby si svojich zamestnancov preskúšali a motivovali ich, aby dostali chuť znovu pracovať a pomáhať občanom tohto mesta.
S pozdravom: Jamal Johnson
Žádost o vedení Generální Inspekce Bezpečnostních Sborů
Curriculum vitæ (ŽIVOTOPIS)
--Osobní Údaje--
Titul před jménem: Mgr.
Jméno: Michal
Druhé Jméno: XXX
Příjmení: Steinwald
Titul za jménem: XXX
Datum narození: 22.3.1975
Místo narození : Praha, Česká republika.
Tel.Číslo: 836654
Trvalé bydliště: N/A
--Pracovní Zkušenosti--
2001-2006 - Policie České Republiky - Oddělení Hlídkové Služby
2006-2008 - Policie České Republiky - Tým Krizových Interventů
2008-2009 - Policie České Republiky - Útvar Rychlého Nasazení
2013-2018 - Generální Inspekce Bezpečnostních Sborů
2019 - Armáda České Republiky - 31. Motostřelecký pluk San Andreas
2020 - Městská policie hlavního města Prahy (Funkce: Náměstek pro výkon služby, Hodnost: Vrchni policejní rada)
--Vzdělání a Kurzy--
Vzdělání:
1981-1990 - Základní škola v Praze.
Stav studia : Ukončený
1990-1994 - Střední Škola - Bezpečnostně právní akademie v Plzni.
1994-2000 - Vysoká škola - Právnická fakulta Univerzita Karlova v Praze.
Stav studia: Ukončený
Kurzy:
Sebeobrana: HAND TO HAND COMBAT AND GUN RETENTION, EXPANDABLE BATON, SELF-DEFENSE SCENARIOS
Střelecké:
PISTOLE - DYNAMIC PISTOL 1, DYNAMIC PISTOL 2, DYNAMIC PISTOL 3, DYNAMIC PISTOL 4, LOW LIGHT
PUŠKY - DYNAMIC RIFLE 1, DYNAMIC RIFLE 2, DYNAMIC RIFLE 3, DYNAMIC RIFLE 4
BROKOVNICE - TACTICAL SHOTGUN
SNIPER - BASIC SNIPER, PRECISION SNIPER, URBAN SNIPER, LONG RANGE SNIPER
SPECIÁLNÍ - CQB LIVE FIRE, NVGTAC, TEAM WORK, VCQB
Taktické:
BUDOVA - ACTIVE SHOOTER CIVILIAN, ACTIVE SHOOTER LE, CQB, CQB ADVANCED, FIBUA, HOME DEFENSE, SWAT WEEK, TACTICAL RAPPELING, TACTICAL RAPELLING ADVANCED
LES - SMALL UNIT TACTICS, SMALL UNIT TACTICS ADVANCED, TACTICAL TRACKER
OCHRANA - CLOSE PROTECTION, PERSONAL SECURITY DETAIL
VZDUCH - AIR ASSUALT BASIC
Zdravotnické: COMBAT LIFESAVER, COMBAT LIFESAVER ADVANCED, TACTICAL EMERGENCY CASUALTY CARE
Ostatní: ARMORER, SURVIVAL, TACTICAL DRIVING
(O všech kurzech má osoba certifikáty od Hard Task-u)
--Dovednosti--
Jazyky : Český - Rodilý mluvčí
Anglický - Pokročilý
Slovenský - Pokročilý
Jiné : Řidičský průkaz skupiny B, práce ve Wordu, Excelu.
Proč zrovna já?
Vzhledem k tomu, jak jsem již ve výše uvedeném životopisu uvedl, tak zkušenosti v Generální Inspekci Bezpečnostních Sborů (dále jen „GIBS“) mám.
Vzhledem k tomu, že co se týče vedení zkušenosti mám, jelikož momentálně jsem ve funkci Náměstka pro výkon služby v Městské policii hlavního města Prahy.
Jelikož momentálně jakožto Náměstek pro výkon služby v Městské policii hl. m. Prahy bych řekl, že k občanům hlavního města Prahy, a nejen občanům se chovám, tak abych zachoval jejich čest, a nadále v tomto chci pokračovat, a také k tomu, že GIBS momentálně nikdo nevede, a celá instituce mi přijde, že je neaktivní, tak bych neaktivitě GIBS zabránit, a obnovit jí, aby vše co se týče Policie České republiky (dále jen „PČR“), a části Hasičského Záchranného Sboru (dále jen „HZS“) nemuselo řešit Ministerstvo Vnitra České republiky (dále jen „MVČR), a aby MVČR vypomohla GIBS v tomto. Nadále také chci nabrat schopné lidi, kteří vědí co GIBS dělá, a jaké má pravomoce a povinnosti příslušník GIBS. Také vědí kterým zákonem GIBS se řídí, a znali samotný zákon, také aby měli minimálně vysokoškolské vzdělání, a měli již předešlé zkušenosti v podobném oboru.
Nadále chci taktéž dělat konzultace s předsedou vlády, kterému se samotná GIBS zodpovídá.
Nadále chci taktéž dělat konzultace s členy GIBS, kteří mi budou sepisovat každý týden jejich činnost.
Nadále chci taktéž provádět zkoušky spolehlivosti u členů bezpečnostních sborů, o kterých budou sepsány záznamy, které budou poté zaslány předsedovy vlády, a založeny do archivu.
Nadále taktéž chci dohlížet na výcvicích jednotlivých bezpečnostních sborů, kde se bude dohlížet hlavně na postupy instruktorů, kteří budou dané výcviky vést.
Pro: Ministerstvo Vnitra České Republiky (MVČR)
Sepsáno: 22. května 2020
Od: Mgr. Michal Steinwald
Žádost o vedení Generální Inspekce Bezpečnostních Sborů
Curriculum vitæ (ŽIVOTOPIS)
--Osobní Údaje--
Titul před jménem: Mgr.
Jméno: Michal
Druhé Jméno: XXX
Příjmení: Steinwald
Titul za jménem: XXX
Datum narození: 22.3.1975
Místo narození : Praha, Česká republika.
Tel.Číslo: 836654
Trvalé bydliště: N/A
--Pracovní Zkušenosti--
2001-2006 - Policie České Republiky - Oddělení Hlídkové Služby
2006-2008 - Policie České Republiky - Tým Krizových Interventů
2008-2009 - Policie České Republiky - Útvar Rychlého Nasazení
2013-2018 - Generální Inspekce Bezpečnostních Sborů
2019 - Armáda České Republiky - 31. Motostřelecký pluk San Andreas
2020 - Městská policie hlavního města Prahy (Funkce: Náměstek pro výkon služby, Hodnost: Vrchni policejní rada)
--Vzdělání a Kurzy--
Vzdělání:
1981-1990 - Základní škola v Praze.
1990-1994 - Střední Škola - Bezpečnostně právní akademie v Plzni.
1994-2000 - Vysoká škola - Právnická fakulta Univerzita Karlova v Praze.
Stav studia: Ukončený
Kurzy:
Sebeobrana: HAND TO HAND COMBAT AND GUN RETENTION, EXPANDABLE BATON, SELF-DEFENSE SCENARIOS
Střelecké:
PISTOLE - DYNAMIC PISTOL 1, DYNAMIC PISTOL 2, DYNAMIC PISTOL 3, DYNAMIC PISTOL 4, LOW LIGHT
PUŠKY - DYNAMIC RIFLE 1, DYNAMIC RIFLE 2, DYNAMIC RIFLE 3, DYNAMIC RIFLE 4
BROKOVNICE - TACTICAL SHOTGUN
SNIPER - BASIC SNIPER, PRECISION SNIPER, URBAN SNIPER, LONG RANGE SNIPER
SPECIÁLNÍ - CQB LIVE FIRE, NVGTAC, TEAM WORK, VCQB
Taktické:
BUDOVA - ACTIVE SHOOTER CIVILIAN, ACTIVE SHOOTER LE, CQB, CQB ADVANCED, FIBUA, HOME DEFENSE, SWAT WEEK, TACTICAL RAPPELING, TACTICAL RAPELLING ADVANCED
LES - SMALL UNIT TACTICS, SMALL UNIT TACTICS ADVANCED, TACTICAL TRACKER
OCHRANA - CLOSE PROTECTION, PERSONAL SECURITY DETAIL
VZDUCH - AIR ASSUALT BASIC
Zdravotnické: COMBAT LIFESAVER, COMBAT LIFESAVER ADVANCED, TACTICAL EMERGENCY CASUALTY CARE
Ostatní: ARMORER, SURVIVAL, TACTICAL DRIVING
(O všech kurzech má osoba certifikáty od Hard Task-u)
--Dovednosti--
Jazyky : Český - Rodilý mluvčí
Anglický - Pokročilý
Slovenský - Pokročilý
Jiné : Řidičský průkaz skupiny B, práce ve Wordu, Excelu.
Proč zrovna já?
Vzhledem k tomu, jak jsem již ve výše uvedeném životopisu uvedl, tak zkušenosti v Generální Inspekci Bezpečnostních Sborů (dále jen „GIBS“) mám.
Vzhledem k tomu, že co se týče vedení zkušenosti mám, jelikož momentálně jsem ve funkci Náměstka pro výkon služby v Městské policii hlavního města Prahy.
Jelikož momentálně jakožto Náměstek pro výkon služby v Městské policii hl. m. Prahy bych řekl, že k občanům hlavního města Prahy, a nejen občanům se chovám, tak abych zachoval jejich čest, a nadále v tomto chci pokračovat, a také k tomu, že GIBS momentálně nikdo nevede, a celá instituce mi přijde, že je neaktivní, tak bych neaktivitě GIBS zabránit, a obnovit jí, aby vše co se týče Policie České republiky (dále jen „PČR“), a části Hasičského Záchranného Sboru (dále jen „HZS“) nemuselo řešit Ministerstvo Vnitra České republiky (dále jen „MVČR), a aby MVČR vypomohla GIBS v tomto. Nadále také chci nabrat schopné lidi, kteří vědí co GIBS dělá, a jaké má pravomoce a povinnosti příslušník GIBS. Také vědí kterým zákonem GIBS se řídí, a znali samotný zákon, také aby měli minimálně vysokoškolské vzdělání, a měli již předešlé zkušenosti v podobném oboru.
Nadále chci taktéž dělat konzultace s předsedou vlády, kterému se samotná GIBS zodpovídá.
Nadále chci taktéž dělat konzultace s členy GIBS, kteří mi budou sepisovat každý týden jejich činnost.
Nadále chci taktéž provádět zkoušky spolehlivosti u členů bezpečnostních sborů, o kterých budou sepsány záznamy, které budou poté zaslány předsedovy vlády, a založeny do archivu.
Nadále taktéž chci dohlížet na výcvicích jednotlivých bezpečnostních sborů, kde se bude dohlížet hlavně na postupy instruktorů, kteří budou dané výcviky vést.
Pro: Ministerstvo Vnitra České Republiky (MVČR)
Sepsáno: 22. května 2020
Od: Mgr. Michal Steinwald
JUDr. JAMES COOL, CSc.
PRAHA 1
736737
Souhrn dovedností:
Po fyzické a psychické stránce jsem velmi vyspělí. Umím rychle běhat a plavat. Jsem vůdčí osobnost ale ke svým kolegům jsem ohleduplný. Dbám na pilnost a důmyslnost pro práci.
Vzdělání:
Absolvoval jsem Vyšší a Střední Policejní školu v Hulíně. Potom jsem studoval na Právnické fakultě v Olomouci. Mám kurz práce v kolektivu a vedoucí kolektivu.
Jazyky:
(Britská královská) Angličtina: rodilý mluvčí
(Německo) Němčina: pokročilý
Čeština: pokročilý, dá se říct rodilý mluvčí
Zkušenosti:
Policie České Republiky
Plukovník SKPV
U SKPV jsem pracoval velmi pilně a řádně za celou dobu na mě nebyla podána ani jedna stížnost.
Ocenění a reference:
Vyznamenání krajské ředitelství PČR
Toto vyznamenání jsem dostal za profesionální přístup k práci a vedení kolektivů.
JUDr. JAMES COOL, CSc.
PRAHA 1
736737
Souhrn dovedností:
Po fyzické a psychické stránce jsem velmi vyspělí. Umím rychle běhat a plavat. Jsem vůdčí osobnost ale ke svým kolegům jsem ohleduplný. Dbám na pilnost a důmyslnost pro práci.
Vzdělání:
Absolvoval jsem Vyšší a Střední Policejní školu v Hulíně. Potom jsem studoval na Právnické fakultě v Olomouci. Mám kurz práce v kolektivu a vedoucí kolektivu.
Jazyky:
(Britská královská) Angličtina: rodilý mluvčí
(Německo) Němčina: pokročilý
Čeština: pokročilý, dá se říct rodilý mluvčí
Zkušenosti:
Policie České Republiky
Plukovník SKPV
U SKPV jsem pracoval velmi pilně a řádně za celou dobu na mě nebyla podána ani jedna stížnost.
Ocenění a reference:
Vyznamenání krajské ředitelství PČR
Toto vyznamenání jsem dostal za profesionální přístup k práci a vedení kolektivů.
Životopisný list
Tituly před jménem: Ing. JUDr.
Jméno: Suge
Prostřední jméno: James
Příjmení: Wellder
Tituly za jménem: MBA
Místo a datum narození: 14.2.1981 Praha, Česká republika.
Vzdělání
3.9.2015 - 31.8.2018: CEMI - MBA - Bezpečnostní a krizový management
3.9.2006 - 31.8.2011: Ekonomická fakulta Univerzity Karlovy
3.9.2000 - 31.8.2005: Právnická fakulta Univerzity Karlovy - Rigorózní zkouška 31.6.2006
3.9.1996 - 31.8.2000: TRIVIS - Veřejnoprávní ochrana
Pracovní zkušenosti
1.1.2019 - 1.1.2020: Generální inspekce bezpečnostních sborů - Komisař
Dovednosti:
Počítačové programy nebo jazyky:
Excel: pokročilý (tvorba kontingenčních tabulek a složitějších výpočtů, tabulek a grafů)
PowerPoint: Expert (tvorba prezentací a prezentování před klienty)
HTML, CSS, PHP
Ostatní dovednosti:
Vedení týmu
Komunikativnost
Řidičské oprávnění typu A, B
Suge Wellder
| Konec životopisu |
Proč zrovna já ?
Těch důvodů je dle mého dostatečně.
Zkušenost v oboru
Tady by jsme se mohli bavit hodně dlouho, o tom jaké případy řešil. Za rok v generální inspekci bezpečnostních sborů jsem se přiučil mnoho věcí. Dle mého zkušenosti jsou dostatečné na to, abych mohl inspekci vést.
Trpělivost
Dalším - v celku důležitým faktorem je trpělivost. Co si tady budeme nalhávat, někteří příslušníci státní policie mohou být arogantní (Tohle není mířeno na žádnou osobu), a proto je vyžadována při šetření případu kde jsou zapojení dost velká trpělivost na to, aby jste při šetření případu neudělali chybu. Tuhle vlastnost dost lidí v IZS či bezpečnostních složkách postrádá.
Motivace
Má motivace je velice prostá. Pokusil bych se vybudovat dobrý vztah mezi policií a generální inspekcí. Chtěl bych zařídit, aby členové takzvaně "nebuzerovali" příslušníky státní policie. Místo "buzerování" to v klidu vyřešit, a zbytečně nestresovat příslušníky státní policie.
Zaučování nováčků
Chtěl bych si vytvořit tým, který si bude navzájem pomáhat a řešit případy společně. Chtěl bych vzít do inspekce lidi, co nikdy v generální inspekci nebyli a chtěli by nabrat nové zkušenosti, Nováčky bych osobně zaučoval a případně bych si je postupně zkoušel.
Životopisný list
Tituly před jménem: Ing. JUDr.
Jméno: Suge
Prostřední jméno: James
Příjmení: Wellder
Tituly za jménem: MBA
Místo a datum narození: 14.2.1981 Praha, Česká republika.
Vzdělání
3.9.2015 - 31.8.2018: CEMI - MBA - Bezpečnostní a krizový management
3.9.2006 - 31.8.2011: Ekonomická fakulta Univerzity Karlovy
3.9.2000 - 31.8.2005: Právnická fakulta Univerzity Karlovy - Rigorózní zkouška 31.6.2006
3.9.1996 - 31.8.2000: TRIVIS - Veřejnoprávní ochrana
Pracovní zkušenosti
1.1.2019 - 1.1.2020: Generální inspekce bezpečnostních sborů - Komisař
Dovednosti:
Počítačové programy nebo jazyky:
Excel: pokročilý (tvorba kontingenčních tabulek a složitějších výpočtů, tabulek a grafů)
PowerPoint: Expert (tvorba prezentací a prezentování před klienty)
HTML, CSS, PHP
Ostatní dovednosti:
Vedení týmu
Komunikativnost
Řidičské oprávnění typu A, B
Suge Wellder
| Konec životopisu |
Proč zrovna já ?
Těch důvodů je dle mého dostatečně.
Zkušenost v oboru
Tady by jsme se mohli bavit hodně dlouho, o tom jaké případy řešil. Za rok v generální inspekci bezpečnostních sborů jsem se přiučil mnoho věcí. Dle mého zkušenosti jsou dostatečné na to, abych mohl inspekci vést.
Trpělivost
Dalším - v celku důležitým faktorem je trpělivost. Co si tady budeme nalhávat, někteří příslušníci státní policie mohou být arogantní (Tohle není mířeno na žádnou osobu), a proto je vyžadována při šetření případu kde jsou zapojení dost velká trpělivost na to, aby jste při šetření případu neudělali chybu. Tuhle vlastnost dost lidí v IZS či bezpečnostních složkách postrádá.
Motivace
Má motivace je velice prostá. Pokusil bych se vybudovat dobrý vztah mezi policií a generální inspekcí. Chtěl bych zařídit, aby členové takzvaně "nebuzerovali" příslušníky státní policie. Místo "buzerování" to v klidu vyřešit, a zbytečně nestresovat příslušníky státní policie.
Zaučování nováčků
Chtěl bych si vytvořit tým, který si bude navzájem pomáhat a řešit případy společně. Chtěl bych vzít do inspekce lidi, co nikdy v generální inspekci nebyli a chtěli by nabrat nové zkušenosti, Nováčky bych osobně zaučoval a případně bych si je postupně zkoušel.
Vážení žadatelé,
děkujeme za hojný zájem o post vedení GIBS. Nyní bude probíhat vyhodnocování žádostí a jednotlivých žadatelů, prosíme o strpení.
Buďte prosím připraveni na osobní pohovory, kterou budou probíhat od 29.05. 2020.
Doc. MUDr. James Martinez Ph.D - Ministr vnitra a zdravotnictví
Vážení žadatelé,
děkujeme za hojný zájem o post vedení GIBS. Nyní bude probíhat vyhodnocování žádostí a jednotlivých žadatelů, prosíme o strpení.
Buďte prosím připraveni na osobní pohovory, kterou budou probíhat od 29.05. 2020.
Doc. MUDr. James Martinez Ph.D - Ministr vnitra a zdravotnictví
Vážení žadatelé,
po vyhodnocení všech žádostí a přezkoumání všech uchazečů je mi ctí Vám oznámit, že novým vedení Generální inspekce bezpečnostních sborů se stává pan Mgr. Michal Steinwald. Gratulujeme a přejeme mu mnoho štěstí a spoustu dobře splněné práce.
Všem žadatelům ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho štěstí v budoucím profesním i osobním životě.
Ministr vnitra a zdravotnictví - Doc. MUDr. James Martinez Ph.D
Vážení žadatelé,
po vyhodnocení všech žádostí a přezkoumání všech uchazečů je mi ctí Vám oznámit, že novým vedení Generální inspekce bezpečnostních sborů se stává pan Mgr. Michal Steinwald. Gratulujeme a přejeme mu mnoho štěstí a spoustu dobře splněné práce.
Všem žadatelům ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho štěstí v budoucím profesním i osobním životě.
Ministr vnitra a zdravotnictví - Doc. MUDr. James Martinez Ph.D