Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN (SovietDog)


Tulen4762

Hráč

10
8.10.2022 22:35

Dobrej den dne 8.8 jsem dostal permu na vašem serveru jmenm: skimo od administratora  jménem: @SovietDog za neadekvátní RP  neboli jel jsem s autem v prostředí cesty stalo další auto já to do něj napral  a dal /me  cukly pasy /chance 50% a vyšlo mi uspešne  tam to trochu řešil @SovietDog a pak jsme to řešili více na firmě me a řekl mi že to řeší s adminama a pak jsem viděl že mám permu ve mě smutek všechno prostě 

Vysvětlení proč jsem psal co jsem psal:

Psal jsem nechejte věci o SovietDog  atd o celém AT že má umřít atd ale vím že mě to neomlouvá ale byl jsem naštvaní a pak jsem delal este nake věci ale to si radši nepamatuju.

Omluva k AT a hlavně velká omluva @SovietDog

Omlouvám se celému AT za me problémy že jsem problemovi hráč a že mě musejí furt nějak řešit mě skimo moc baví a vím že se tak asi už nikdy nedostanu.

@SovietDog moc se ti omlouvám co jsem ti napsal i k rodinné vím že mi asi neodpustis  ale moc se omlouvám stydím se za to co jsem napsal a hambym se za to.

Nake sliby?:

Slibuji že se už poucim a že se fakt už ty pravidla přečtu a nebudu dávat /mě cukly pasy

 

Co o deme čekat?:

Co můžete odeme čekat že se zlepšit v RP a že to nebudu tak blbě erpit skimo je nejlepší server a originální 

 

děkuji moc za zpětnou vazbu (nejlépe za dobrou vazbu)

 

Dobrou noc všem a nebo dobre  rano těm kdo to čte děkuji naschle

Zdendas

Hráč

20
8.10.2022 22:46, naposledy upraveno 8.10.2022 22:47 uživatelem Zdendas

Ahoj @Tulen4762,

Zkus se více zamyslet nad žádostí a sepsat jí více smysluplně a bez gramatických chyb a překlepů, místo sepsání během 5ti minut si s tím více vyhraj, přeci jen nemáš co ztratit, naopak získat.

Co se týče hrubých nadávek na úmrtí v rodině a podobných nadávek na rodinné příslušníky @SovietDoga se zkrátka nedělá. I přes to, že si byl velmi vytočený, tak by sis tohle neměl co dovolit.

Dále tu vidím oblíbenou záležitost s pásy, která se nerespektuje na Skimu a když chceš zaerpit pěkné injuries, jde to i jinak.

Přikládám zde na ukázku video, kterým se třeba něco přiučíš.

Mynyus

Hráč

15
8.10.2022 22:52

Asi dostanu upozornění ale nadávat někomu do rodiny kvůli hře je pěkně ubohé jsi pěknej ubožak. A unban si nezasloužíš 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyvolávání hádek
12.10.2022 00:40

Psát někomu takové věci kvůli hře je ubohé a smutné. Můžeme tedy tohle brát jako tvojí lekci, že se takové věci nedělají.


Powered by LeoSight IFS
LT~47