Dobrej den dne 8.8 jsem dostal permu na vašem serveru jmenm: skimo od administratora jménem: @SovietDog za neadekvátní RP neboli jel jsem s autem v prostředí cesty stalo další auto já to do něj napral a dal /me cukly pasy /chance 50% a vyšlo mi uspešne tam to trochu řešil @SovietDog a pak jsme to řešili více na firmě me a řekl mi že to řeší s adminama a pak jsem viděl že mám permu ve mě smutek všechno prostě
Vysvětlení proč jsem psal co jsem psal:
Psal jsem nechejte věci o SovietDog atd o celém AT že má umřít atd ale vím že mě to neomlouvá ale byl jsem naštvaní a pak jsem delal este nake věci ale to si radši nepamatuju.
Omluva k AT a hlavně velká omluva @SovietDog
Omlouvám se celému AT za me problémy že jsem problemovi hráč a že mě musejí furt nějak řešit mě skimo moc baví a vím že se tak asi už nikdy nedostanu.
@SovietDog moc se ti omlouvám co jsem ti napsal i k rodinné vím že mi asi neodpustis ale moc se omlouvám stydím se za to co jsem napsal a hambym se za to.
Nake sliby?:
Slibuji že se už poucim a že se fakt už ty pravidla přečtu a nebudu dávat /mě cukly pasy
Co o deme čekat?:
Co můžete odeme čekat že se zlepšit v RP a že to nebudu tak blbě erpit skimo je nejlepší server a originální
děkuji moc za zpětnou vazbu (nejlépe za dobrou vazbu)
Dobrou noc všem a nebo dobre rano těm kdo to čte děkuji naschle
Dobrej den dne 8.8 jsem dostal permu na vašem serveru jmenm: skimo od administratora jménem: [user:475] za neadekvátní RP neboli jel jsem s autem v prostředí cesty stalo další auto já to do něj napral a dal /me cukly pasy /chance 50% a vyšlo mi uspešne tam to trochu řešil [user:475] a pak jsme to řešili více na firmě me a řekl mi že to řeší s adminama a pak jsem viděl že mám permu ve mě smutek všechno prostě
Vysvětlení proč jsem psal co jsem psal:
Psal jsem nechejte věci o SovietDog atd o celém AT že má umřít atd ale vím že mě to neomlouvá ale byl jsem naštvaní a pak jsem delal este nake věci ale to si radši nepamatuju.
Omluva k AT a hlavně velká omluva [user:475]
Omlouvám se celému AT za me problémy že jsem problemovi hráč a že mě musejí furt nějak řešit mě skimo moc baví a vím že se tak asi už nikdy nedostanu.
[user:475] moc se ti omlouvám co jsem ti napsal i k rodinné vím že mi asi neodpustis ale moc se omlouvám stydím se za to co jsem napsal a hambym se za to.
Nake sliby?:
Slibuji že se už poucim a že se fakt už ty pravidla přečtu a nebudu dávat /mě cukly pasy
Co o deme čekat?:
Co můžete odeme čekat že se zlepšit v RP a že to nebudu tak blbě erpit skimo je nejlepší server a originální
děkuji moc za zpětnou vazbu (nejlépe za dobrou vazbu)
Dobrou noc všem a nebo dobre rano těm kdo to čte děkuji naschle