Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UnBan u admina @Sovietdog a @Magovec


DzofreCZ

Hráč

23
9.10.2022 00:22

Ahoj, rád bych si zde zažádal o UnBan u admina Sovietdog který mi prodloužil trest na 336h. prvně jsem dostal ban od administrátora Magovec který řekl ať zkusím cca po týdnu podat žádost o UnBan
tudíž bych se tu ohledně toho trochu rozepsal. Jsem si vědom všech mojich chyb, které jsem udělal a proto jaksi počítám se zamítnutím, ale jak se říká za zkoušku nic nedáme.
vím že mam poměrně bohatou historii a díky tomu mam malé procento ke schválení.
Mam největší problém a to sám se sebou. Rozeznat v jaké situaci si co můžu z hlediska pravidel dovolit. Ale snažím se jak to jde, vím že teď jsem toho porušil poměrně dost Rozsáhlé DM, NonRP Driving, PowerGamning . Každopádně jsem si dost vědom chyb a budu si na to dávat příště už sakra velký pozor. Původně jsem to ani psát nechtěl, ale nechal jsem si to projít hlavou a řekl si, že vlastně bych to zkusit mohl a dát tak i najevo adminům snahu z mojí strany a ukázat jim, že se budu a chci snažit, aby moje RP bylo vskutku ne perfektní, ale na nějaké úrovni a dále ukázat, že jsem se z chyb poučil a ukázat, že dokážu pravidla neporušovat. Většinu banů co jsem dostal bylo spíše z ilegální stránky, jelikož si to nenechávám moc projít hlavou a nedávám všemu dostatek času a rovnou se vrhnu na akci což je blbost. Díky tomu vzniklo Rozsáhlé DM jelikož jsem bez jakéhokoliv důvodu nalétl společně s Flixpy na hood Grove St. a začli jsme tam střílet. Tudíž uznávám že jsem si měl nasbírat informací a nechat si vše projít hlavou a pak začít teprve jednat. Tudíž uznávám, že za všechny důvody za které jsem dostal ban a následně aj prodloužení, tak to byla pouze moje chyba a vím že si na to budu muset dát příště větší pozor.
přeji krásný zbytek dne DzofreCZ. Ps děkuji za případné ohlasy :)

10.10.2022 18:10

Po krátkém promýšlení jsem se rozhodl že ti ban zkrátím na 72h ale příště si dej na takové věci pozor.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo