Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zkrácení/unban


neznamy#8380

Smazaný účet

7
10.10.2022 17:45, naposledy upraveno 10.10.2022 17:50 uživatelem neznamy#8380

Zdravím, dnešním dnem jsem byl zabanován z duvodu toho že jentak bych po Policajtovi nestřílel. 
Bylo to tak že prvně zastavil kamaráda na benzínce, to bylo v pohodě. Ale jak jel zpět tak naboural do druhého mého kamaráda, a ten řekl že to chce řešit. PSA ho ignorovalo a dalo mu pokutu za 100,000K. když jsem se ho IC zeptal ať ukáže odznak, nic neřekl a jel zpět do auta. Když jsme vycházeli z benzínky PSA znovu zastavilo prvního kamaráda, asi tedy z duvodu že PSA kamarádovi zabavili řidičák. Následně jsem pokružoval kolem nich a rozhodl jsem se policajta postřelit. Po výstřelu se všichni co tam byli, rozprchli... Já taky s tím že jsem čekal že kamarád začne zdrhat taky. Nuž nestalo se, kamarád nevyužil šanci a zustal... Po té co jsem zdrhnul i s ostatníma mi byl udělen BAN. Nuž tedy byl bych minimálně rád o zkrácení protože si nemyslím že to bylo úplně bezduvodně. EDIT: mám ban na 90h

10.10.2022 17:55

To, že bez nějaké pořádné interakce začneš střílet po policistovi, byť s nějakým důvodem, stále není v pořádku. Obávám se, že jsi propadl trendu klasického hráče ilegálu, který zbraně užívá jako denní chleba, bez nějakého pomyšlení na jakékoli následky. Užívání zbraní na Skimu je obecný problém, většina by ráda jen střílela, ale málokdo si uvědomí, že tu nehrajeme Call of Duty. O tom, že nejsi s pravidly úplně dobře seznámen, jsi mě před pár okamžiky přesvědčil i na PSA Discordu.

Obávám se, že ti v tuto chvíli nemohu vyhovět.


Powered by LeoSight IFS
LT~20