Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představeníčko Fugíska


Fugu

VIP

21
11.10.2022 17:20, naposledy upraveno 1.1.2023 01:31 uživatelem Fugu

Zdravíčko kamarádi a ostatní hráči tady na Leosightu,
ze začátku jsem vůbec v plán usem nic psát, ale tak nějak mi to nedalo a nebylo co dělat, tak jsem se do toho pustil.. není na mně nic zajímavého, je to jen taková náhodná brikulka a pár věciček o mně.

Hovadinky o mně:

Je mi 15, jsem stále v mnoha věcech děcko, ale právě v komunitě se snažím bavit tak, aby to bylo všem příjemné a nebyl jsem za kreténa.. jsem z jihočech a říkají mi Fugu, k této přezdívce nemám žádný příběh, jen to, že mě štve, že jí nikdo neumí skloňovat, mnoho lidí mi říká Fugísku, protože tak moje přezdívka dříve zněla a stále mě tak někdy někdo nazve, také mám rád anime, už se o něj nezajímám tolik ale i na YOUTUBE jsem natočil pár cringe videí.. u youtubu jsem moc dlouho nezůstal a tak jsem se na to celkově vykašlal.. i když videa zde stále jsou..

Chodím na automobilku, jsem v prváku, obor autotronik, je očividné, že mám rád hlavně auta, především ty japonské, ale i tak bych se nenazval JDM kidem, protože vím, že je na nich mnoho věcí špatně a že už se prostě nevyplatí.. moje dream auto by tedy asi byla FC RX7, či S14.. (z těch japonských) v motorech jsem se zatím hrabat nezačal, tím pádem si ani neříkám profík v autech.. zatím to beru jen jako zábavu, třeba to jednou přijde i jako práce..

Můj gaming život začal asi v mých 7 letech, kdy jsem poprvé spustil Minecraft, v té době to byla ještě starší verze a teď se vše změnilo.. prošel jsem většinu známých her, od řečeného Minecraftu, přes Roblox, Rainbow Six, GTA V a dalších známějších her, až po právě FiveM, kde začala moje RP kariéra na menších serverech.. FiveM jsem hrál asi cca dva roky, RPit jsem skoro neuměl a tak jsem si jen hledal kamarády a možnosti.. neprošel jsem si moc VELKÝCH serverů a tak jsem si užíval svobodu na menších, ne tak náročných serverech.. po době FiveMka, jsem přešel opět na Rainbow, Fortnite či třeba v té době vycházející Valorant, poté Lolko a námi všem známé MTA společně se Skimem..

Skimo life:

Ani popravdě nevím, kdy jsem na Skimu začal, ale bylo to asi rok dozadu, kdy jsem si ze srandy založil postavu Aura Craftingová, která byla jen na poznávání RPéčka.. na postavě nebylo co dělat a tak jsme si jen s kamarádem jezdili v S4 a dělali jsme si delivery ještě ve starém Fast Foxu, kde jsem se dostal na pozici manažera, ale tato postava mi moc dlouho nevydržela, protože po chvíli působení dostala CK, které mi bylo celkem jedno.. 

Hned po ní přišla character jménem Oliver, zase to byl bezvýznamný char., který se celkem rychle ztratil, protože neměl známosti, neměl RP a nikdo ho neznal. A tady přišel bod zlomu..

Založil jsem si postavu jménem Lara Break, mnoho lidí jí už zná, jak dobře, tak špatně.. tato postava ze začátku byla myšlená jako odpočinková postava, kde jsem ani neměl v plánu začít aktivně RPit, jen mi chyběl ten jeden holčičí character ve výběru postav. Toto se dost rychle změnilo a já začal RPit hlavně na Laře, někam jsem se dostal, prošel jsem si pár lidí a pár RP stavů.. na této postavě celkově není nic zajímavé, ale můj menší sen byl právě ten se dostat do bodu, kdy i to jméno bude třeba někdo znát :D a to se samozřejmě podařilo a já se v této době nedokážu dostat od Skima a někdy se i stydím za RP, které vlastně rpím. :DD

Až teď jsem začal poznávat, jakou má Leosight super komunitu a jsem rád, že jsem se sem někdy dostal.


No.. a to bylo pár nezajímavých hovadin o mně a o tom, jak to vlastně se mnou na Skimu vypadá, jsem boring člověk, kterej zabíjí nudu gamingem, mainly skimem a snaží se v rámci možností užívat.

Děkuji a přeji všem pěkný zbytek dne.

Fugu. :)


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

rock

130Kč včera v 15:46

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024