Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dostihy 🐴


13.10.2022 03:33, naposledy upraveno 13.10.2022 13:16 uživatelem Rataj

Připravil jsem si pro vás další aktualizaci serveru, jejíž účelem je především obohacení social RP a nové možnosti sázení. Na Skimo totiž zavítají dostihy (závody koní). Zatím se budou konat každou středu a sobotu od 20:00, časem se může četnost, dny i čas změnit. Žokejové a koně (zatím 5 různých barev) se budou dělit mezi 4 stáje, které je budou do závodů nasazovat.

Pro tyto závody jsem vytvořil vlastní interiérový model dostihového závodiště. Najdete jej v San Fierru, jedná se o předělaný Corvin Stadium (označeno oranžovým panáčkem na mapě). Ke stadionu se lze snadno dostat přímo z dálnice, poté je možné zaparkovat své auto na velkém přilehlém parkovišti, než vejdete na závodiště skrze jeden ze šesti vchodů. Uvnitř najdete občerstvení, ale i prostor pro sázky.

Závodiště (včetně skriptu) je připraveno pro závody až 8 koní najednou. Závodníci jsou NPC, které můžete jako hráči sledovat při závodech, ale také si na ně třeba mezi sebou sázet. Záměrně nepřidáváme žádnou oficiální sázkovou kancelář, to ponecháme na hráčích. Chcete-li si založit vlastní sázkovou kancelář a přijímat sázky na dostihy, stačí vypozorovat výkonnost koní a žokejů a určit kurzy dle této analýzy. Každý kůň má totiž nějakou rychlost (ačkoliv se v průběhu závodu mění) a taktéž každý žokej má nějakou zkušenost. Tato data jsou náhodně generována a šifrována, tudíž k nim nemají přístup ani členové AT. Závody jsou složitou simulací, kterou nelze nijak předpovědět a celý systém je tak zcela férový.

Pro přehled o nadcházejících závodech, ale také zpětnou analýzu již ukončených závodů jsem vytvořil stránku dostihy.ic, na které najdete nejen tyto informace ale i seznam stájí a jejich žokeje a koně. V průběhu času se může výkonnost koní měnit, nezapomeňte pozorovat i takové změny. Žokejů může být časem přigenerováno víc a samozřejmě koně si žokejové obmění, budou-li málo výkonní anebo i náhodně po delším časovém úseku.

Dnes/zítra (čtvrtek) se budete moci přijít podívat na první závod ve 20:00, tento úvodní závod poslouží především k vygenerování dat, ukázce novinky a také pro první analýzy. Zkrátka žokejové a koně dostanou své prvotní statistiky, od kterých se bude dále jejich "život" odvíjet. Zatím se vždy konají 3 závody po sobě po 3 kolech - tyto i jiné parametry se mohou v průběhu měnit. Data týkající se žokejů a koní jsou však náhodná, šifrovaná a uzamknutá, jejich změny řídí algoritmus a o své sázky mezi sebou se tak nemusíte bát vlivem nějakých manuálních změn. Je však potřeba hbitě reagovat na všechny algoritmické změny ve výkonnosti závodníků, které dokážete vypozorovat.

Pořádání dostihů je plně automatické, není závislé na žádném IC ani OOC provozovateli.

Po zhlédnutí prvních závodů budu rád za váš feedback (ideálně do odpovědí pod tento topic), který mi případně pomůže váš zážitek z návštěv dostihů ještě zlepšit.

17.10.2022 09:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

zbojnik

Hráč

9
19.11.2022 11:11

Je to super věc jak si vydělat prachy.

10.1.2023 11:59

Super nápad. Jsem velice rád že se tu furt něco děje a přidává. Je to super :)

Brazil

Hráč

8
28.1.2023 03:10

Napadlo má spraviť stránku kde si človek môže staviť online na daného koňa.. teda aspoň z mojej skúsenosti keď som si chcel staviť tak nikto z danej stávkovej agentúry nebol online.

28.1.2023 03:17

@Brazil Sázkové kanceláře provozují sami hráči. To znamená, že kdokoliv, kdo tohle bude chtít udělat a dokáže to, si může takovou stránku založit a tím dalším hráčům tuto možnost umožnit.

pdave4

Hráč

7
11.2.2023 16:14

Já už na tom vydělal 2m :DD

 


Powered by LeoSight IFS
LT~102