@Bushino a @KevinLuk , dobře tedy, 1) nech si každou jednu větu , opravit autokorekcí , ubíjí mi to oči . 2) to jsem nevěděl že když jsou nějaký detaily tak ti to nenačte net. Pokud máš pomalej net, nemusí ti to načítat textury , to ano , ale to ti bude dělat VŠUDE , u jakéhokoliv mta serveru. Taktéž budeš mít ping pokud máš pomalej net. Nechápu, co si o sobě myslíte, ted to beru z hlediska toho , co píšete a jak se vyjadřujete. Vám zde člověk napíše odpověd na téma a ty ho začneš nazývat tím , že má velký ego lmao, jediný , kdo má velký ego jste potom pouze vy , kolik vám je ? 10? 11? 9? , max 12. Zkuste někdy zapřemýšlet sami nad sebou a nenutit mě psát toto, díky :3
[user:2125] a [user:2083] , dobře tedy, 1) nech si každou jednu větu , opravit autokorekcí , ubíjí mi to oči . 2) to jsem nevěděl že když jsou nějaký detaily tak ti to nenačte net. Pokud máš pomalej net, nemusí ti to načítat textury , to ano , ale to ti bude dělat VŠUDE , u jakéhokoliv mta serveru. Taktéž budeš mít ping pokud máš pomalej net. Nechápu, co si o sobě myslíte, ted to beru z hlediska toho , co píšete a jak se vyjadřujete. Vám zde člověk napíše odpověd na téma a ty ho začneš nazývat tím , že má velký ego lmao, jediný , kdo má velký ego jste potom pouze vy , kolik vám je ? 10? 11? 9? , max 12. Zkuste někdy zapřemýšlet sami nad sebou a nenutit mě psát toto, díky :3