Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o un ban 72h @pakanza


Sladoch

Hráč

47
16.10.2022 20:31, naposledy upraveno 16.10.2022 20:43 uživatelem Sladoch

Zdravím, chtěl bych podat přihlášku o unban.. Dostal jsem ban za pravidla 0,8 a NonRP Driving.. Vše to začalo nevinně.. Mám nového Shelby Mustanga tak jsem chtěl zkusit výkon s nějakým random hráčem tak jsem potkal random hráče a dávali jsme zkoušku rychlosti jeho Eva a mé Shelby.. Jeli jsme a zkoušeli jsme jestli dojedu to jeho Evo které bylo 4x4 a dojel jsem ho v pořádku.. Vím, byl to NonRP Driving a za to se opravdu omlouvám.. Je to můj další ban do sbírky a nehodlám se s tím někde vychloubat nebo tak ale toto bylo opravdu jen nedorozumění.. Přivedl jsem mého kamaráda do města a na tento server s tím, Mu ukázat nové prostředí, nový kolektiv a nové lidi a to se povedlo.. Má již nahraných 11 hodin a Já jsem za jeho přízeň rád a za to, že jsem ho přivedl na server kde ho to konečně baví též rád.. Byl bych moc vděčný kdybych ho mohl provázet dál jeho začátky na tomto serveru a upozorňovat ho na jakýkoliv přestupek a takto ho prakticky naučit pravidla.. Jednoduše řečeno snažím se vám sem natahat lidi, které nebudou jako Já.. Opravdu se znovu a opět omlouvám za takovou prkotinu "nahánění v autěch" nebo "testování nových aut" na veřejné silnici a jsem si vědom že jsem ohrozil všechny účastníky dopravního provozu.. Znovu podotýkám, rád bych kdybych dostal unban aby jsem mohl mého dlouholetého kamaráda naučit jak to zde na serveru chodí.. Už nikdy, opakuji nikdy nebudu zkoušet auta nikde, kde to není povolené a vůbec ne na otevřené komunikaci kde mi může vběhnout srna či opilý řidič. Omlouvám se. 😥

Omlouvám se za ten nadpis @Pakandza

tadeaseeek

Hráč

6
17.10.2022 10:13

Za mě nejlépe napsaná žádost o unban 👍🏼 

17.10.2022 12:03

Ahoj, spíš mi tam víc vadilo, že se předjíždíte - sem tam do sebe narazíte, nabíráte každou druhou lampu a podobný kraviny. Několikrát tam proběhne i konverzace v OOC chatu a na to navazuje hned odpověď v IC, takže prostě všechno špatně. To, že si několikrát za sebou opravíte auto přímo na silnici, to už bylo vážně moc. Zkrátím ti to, zítra večer si můžeš zahrát. 


Powered by LeoSight IFS
LT~38