Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban aw1x


Aw1x

Hráč

8
16.10.2022 21:12

Zdravím vás komunito a také zdravím A-T

Nějakou dobu zpátky jsem udělal naprostou hloupost a moc dobře vím že trest byl udělen oprávněně.

Ano to co jsem udělal se trestá permou a není důvod se slitovat nade mnou zrovna.. to chápu, ale skimo mě hrozně baví a rád bych tam hrál zase. 
Omlouvám se za svůj velký prohřešek a omlouvám se tímto všem které jsem poškodil a hlavně se omlouvám přímo tobě @Rataj za to že jsem udělal tuhle velkou chybu.

Omlouvám se vám komunito za to co jsem udělal protože vím že to nebylo správné a rád bych si s vámi ještě zahrál. Chci s vámi hrát a zase s vámi dělat blbosti (samozřejmě v rámci RP)

Omlouvám se i tobě @Dzardys za to co jsem udělal a naprosto chápu proč jsi mi udělil permanentní trest.

I když jak tady píšu že vím co jsem udělal a že ban byl právem, furt bych rád na skimu hrál a proto o to usiluji i v druhé žádosti. 
Permanentní trest mi byl udělen od: @Dzardys

16.10.2022 21:19, odstraněno 16.10.2022 21:45 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Troll
16.10.2022 21:24, odstraněno 16.10.2022 21:45 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné a nadbytečné vyjadřování (takhle si unban nezajistíš).
16.10.2022 22:00, odstraněno 16.10.2022 23:30 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Opět trollíš, jdi už prosím spát, ráno tě čeká škola.

JokerB

Hráč

14
17.10.2022 12:38

Prosim ťa dzardys :DDD. Si myslíš že ma zaujima či som vtipný alebo zaujímavý ? To ma vôbec nezaujima. "Opět trollíš, jdi už prosím spát, ráno tě čeká škola." Zrovna ma škola nečaká ale aspoň do nejakej chodím a neni to IT kde si sediš na prdeli a programuješ tam nejake hovna. Aspon keby robiš IT ale ty si sadneš za počitač a žiješ vo videohre, banuješ tam nejakych ľudí a dostaneš 500kč za mesiac lol. Doporučujem si nájsť nejaku pravú robotu alebo brigádu z ktorej zarobíš nejake peniaze a začneš žit normálny život a nie zarábať a žit v hre :P.

Pakandza udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 9. 11.
17.10.2022 13:37

Ahoj Aw1xi,

ačkoli nemám moc důvěru v to, že je tato žádost nějak seriozní, vzhledem k tomu, že se pod ní vypustil pavilon opic, bude fér, když ti ještě jednu šanci dám, tu ber jako poslední.

A tohle tu mám ještě pro Jokera, trošku off-topic, nicméně někdo mu tu nevymáchanou pusu musí zavřít. :)

 

Spoiler

Jokere, už mě opravdu přestáváš bavit, a jsem nucen zde odpovědět na něco, co nikterak nesouvisí s žádostí o unban.

Rád tě upozorním na skutečnost, že lidé v oboru IT lezou těm s primitivním přemýšlením, jaké máš ty, na nervy, především z důvodu toho, že za nulovou fyzickou námahu dostávají s přehledem i čtyř-pětinásobek toho, co lidé jako ty, kteří s takovýmto mindsetem skončí někde ve fabrice za dvacku hrubýho. Přijde mi tedy směšné, že se oháníš penězi. A co ti musí být ještě víc k vzteku, je skutečnost, že z domova nemusím de facto vylézt, mohu s přehledem pracovat a zároveň si skočit na Skimo, aniž bych se potil někde v práci za minimální mzdu. Ty nemůžeš ani pracovat z domu, ani jít na Skimo. A nebýt lidí, jako jsem já, tak by po Skimu běhala armáda takových primitivů, jako jsi ty. Jsem na svou práci zde, kterou odvádím zcela zdarma, pyšný. Měj se hezky, užívej školu a třeba jednou i tak skvělou práci, jaké se dostane nám v oboru IT.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~53