Zdravím , už je to pár měsíců od doby co jsem dostal svojí permu , za Alt to Alt , viz nahoře, za tu dobu jsem se pokusil si zažádat o unban , bohužel soviet je neoblomný .Nemám mu to za zlé , dělá jen to co považuje za nejlepší, nicméně , myslím že bych mohl dostat ještě jednu šanci , a proto je má žádost adresovaná přímo @SedliX.
Co mohu říct : Vím že ban byl oprávněný , udělal jsem chybu dvojitého alt to alt , nezapírám , dále je to má druhá perma, i to si uvědomuji , nicméně , z každého trestu jsem se vždy nějak poučil a snažil se ho neopakovat , zvláště tresty tohoto druhu, i když mi mnozí nebudete věřit , lituju toho že sem hrál na sebe , na majetek , a použil jsem ten způsob altu. Nicméně , toto sem neřekl ani Sovietovi , kež by to posloužilo jako polehčující okolnost , den předtím než jsem ten ban dostal , sem se pokusil kontaktovat admina jemuž jsem věřil (botrobert) s tím že jsem se mu chtěl k té chybě otevřeně přiznat a vyřešit jí. Bohužel robert v té době neměl čas , s tím že to odložíme na později, ale do té doby už zasáhl Soviet. Další věcí je to , že i po banu jsem se pokusil Sovietovi aktivně pomoci s řešením dalšího banu ,spolupracoval jsem s ním ,nesnažil sem se lhát a cokoliv překrucovat. V době mého banu jsem si administrátorskou činnost a starosti s ní zkusil taky , a pochopil jsem jaké to je ze strany administrátorů. Pokud bych dostal ještě možnost se dostat do hry , rozhodně bych se snažil aby moje RP bylo ku prospěchu celému serveru , nikoliv ke škodě . Proto tě prosím Sedlixi , zvaž mojí žádost , 4měsíce není krátká doba , vím že to není doba ani extra dlouhá , ale je dostačující k tomu aby si člověk uvědomil následky svých blbostí a chyb, Děkuji ti předem za tvojí odpověd.
Pokud se zde chce vyjádřit i soviet , dovolím si Ping @SovietDog. I tvé názory jsou vítány, a i tebe prosím abys ses na celou věc podíval i z mého pohledu , jak jsi sám napsal , je to těžké provinění , uvědomuji si to , ale pokud mám být lepším člověkem , či hráčem , tak si myslím že trest to byl dostatečný , a dokud nedostanu šanci , nemužu tě přesvědčit o tom že to opravdu myslím vážně. Děkuji všem kteří si toto přečtou , Loučí se s vámi Ellie Loydova.
Zdravím , už je to pár měsíců od doby co jsem dostal svojí permu , za Alt to Alt , viz nahoře, za tu dobu jsem se pokusil si zažádat o unban , bohužel soviet je neoblomný .Nemám mu to za zlé , dělá jen to co považuje za nejlepší, nicméně , myslím že bych mohl dostat ještě jednu šanci , a proto je má žádost adresovaná přímo [user:23].
Co mohu říct : Vím že ban byl oprávněný , udělal jsem chybu dvojitého alt to alt , nezapírám , dále je to má druhá perma, i to si uvědomuji , nicméně , z každého trestu jsem se vždy nějak poučil a snažil se ho neopakovat , zvláště tresty tohoto druhu, i když mi mnozí nebudete věřit , lituju toho že sem hrál na sebe , na majetek , a použil jsem ten způsob altu. Nicméně , toto sem neřekl ani Sovietovi , kež by to posloužilo jako polehčující okolnost , den předtím než jsem ten ban dostal , sem se pokusil kontaktovat admina jemuž jsem věřil (botrobert) s tím že jsem se mu chtěl k té chybě otevřeně přiznat a vyřešit jí. Bohužel robert v té době neměl čas , s tím že to odložíme na později, ale do té doby už zasáhl Soviet. Další věcí je to , že i po banu jsem se pokusil Sovietovi aktivně pomoci s řešením dalšího banu ,spolupracoval jsem s ním ,nesnažil sem se lhát a cokoliv překrucovat. V době mého banu jsem si administrátorskou činnost a starosti s ní zkusil taky , a pochopil jsem jaké to je ze strany administrátorů. Pokud bych dostal ještě možnost se dostat do hry , rozhodně bych se snažil aby moje RP bylo ku prospěchu celému serveru , nikoliv ke škodě . Proto tě prosím Sedlixi , zvaž mojí žádost , 4měsíce není krátká doba , vím že to není doba ani extra dlouhá , ale je dostačující k tomu aby si člověk uvědomil následky svých blbostí a chyb, Děkuji ti předem za tvojí odpověd.
Pokud se zde chce vyjádřit i soviet , dovolím si Ping [user:475]. I tvé názory jsou vítány, a i tebe prosím abys ses na celou věc podíval i z mého pohledu , jak jsi sám napsal , je to těžké provinění , uvědomuji si to , ale pokud mám být lepším člověkem , či hráčem , tak si myslím že trest to byl dostatečný , a dokud nedostanu šanci , nemužu tě přesvědčit o tom že to opravdu myslím vážně. Děkuji všem kteří si toto přečtou , Loučí se s vámi Ellie Loydova.