Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Spontánní charitativní akce se proměnila v největší autosraz letošního roku


17.10.2022 00:02, naposledy upraveno 17.10.2022 00:03 uživatelem Awoo

Spontánní charitativní akce se proměnila v největší autosraz letošního roku


V pátek 14. 10. 2022 se objevila mezi inzercí zpráva o pořádaném tuningovém autosrazu s odkazem na mapu, kde bylo označeno místo a příslibem, že za každého účastníka pořadatel odvede desetitisíce Korun na charitu. Nejen že se tento charitativní sraz proměnil v bezesporu největší sraz tohoto typu v letošním roce s účastí 34 majitelů vozidel vyjma domácích zaměstnanců firmy Black Angels, na jejímž pozemku se sraz pořádal. Nakonec bylo na charitu zasláno celkem 1 750 000,- Korun českých - což je úctyhodná částka. 

Sraz byl nahlášen na 20:30 v Ocean Flats v San Fierru. Ačkoliv název firmy Black Angels zní spíš jako motorkářský klub, firma se ve skutečnosti zabývá kurýrní službou pro stanice hasičského záchranného sboru po celém území San Andreas. Zeptala jsem se hlavního pořadatele a zároveň spoluzakladatele společnosti Mika Silvera, jak jej takový sraz napadl, a ten odpověděl: “Napadlo mi to tak, že som si povedal že by to mohol byť dobrý nápad, ktorý by mohol mať úspech z dôvodu toho že dosť ľudí v San Andreas sú milovníkmi aut, a ešte som to tu v San Andreas nevidel. Myšlienka bola pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú, hlavne chorým deťom a rodinám…”.

Ačkoliv se sraz neobešel bez návštěvy PSA a drobných komplikací, celkem byla atmosféra velmi dobrá a sraz probíhal zhruba od 20:30 kdy začali najíždět první účastníci na pozemek, až do zhruba 22:00 kdy začali účastníci již odjíždět. Samotný příspěvek na charitu ve výšce celkových 1 750 000,- Kč byl zaslán ve 23:00 téhož dne. Dle reakcí pořadatelů i účastníků se sraz vyvedl velmi dobře a nejspíše můžeme očekávat od pana Silvera a společnosti Black Angels další podobné počiny. 

~Nika

 


Powered by LeoSight IFS
LT~29