Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


JakubCapek12

Hráč

2
17.10.2022 20:22, naposledy upraveno 17.10.2022 20:32 uživatelem JakubCapek12

Žádám o unban jméno:Jakubcapek12 

Za údajně trash rp a nedostatečné zaerpeni injures když to nebyla ani taková rána zaerpil jsem to za mě v pořádku měl jsem 4 bodové pásy které by to v pohodě udrželi:)

(Btw když už tak ať admin kterej to řeší se portne a vyslechne si to i z mojí strany dost ubohé todle to ve honest když už něco admin řeší tak ať aspoň pořádně a normálně kuju)

 

18.10.2022 10:33

Ahoj @JakubCapek12 , tyto bany a následné žádosti o unban mě víc a víc (de)motivují k tomu napsat nějaký obecný "návod" na RP autonehod. Nedivím se, že za RP injuries tohoto typu jsi dostal ban za nedostatečné RP, respektive TrashRP. Ať už se jednalo o lag, nebo pád hry - v každém případě ve většině vozidel ani není možné se bouchnout hlavou o volant, nebo o palubní desku a neznamená to tedy, že by se neměly injuries RPit žádné, ale prostě tohle RP typu "pásy cukly, bouchl se o volant, atd." jsou skutečně dosti mrzké RP. 
Do 12:18 vydržíš s banem a pak se ti sám ban zruší. Příště si pak určitě na tom RP dáš záležet víc. 

P.S. Když v žádosti o unban neoznačíš admina, který jej udělil a pak pro jistotu na něj ještě útočíš, místo toho aby jsi sepsal stížnost do patřičného vlákna na fóru - tak rozhodně zkrácení trestu nedosáhneš. 


Powered by LeoSight IFS
LT~22