Dobrý večer chci se vrhnout co se dělo a proč jsem dostala bán
l Jak to začalo ? l
Jezdila jsem po Los Santos a vydělá jsem hráče který tam jezdil tak jsme si popovídali
(IC CHATEM+OOC CHATEM)
domluvili jsme si že si na chviličku zahrajeme na PSA ➡️ Hráč dělal že je psa a naháněl mě z vozidlem už nevím jakým
ll Já jsem ujížděla tomu hráčovi po Los Santos městě celým a stalo se to že se mi jen tak převrátilo auto na střechu řešili jsme to chvilku z adminem IC jsme volali HZS a erpili atd jelikož nepřijeli HZS tak admin nám pomohl to dat na 4 kola vozidlo erpili jsme to že HZS přijela atd.. ll
⬇️⬇️⬇️
Tady se přiznávám že jsem par krát Opravovala vozidlo bez ERPENI OPRAVA AUTA
a určitě jsi to uvědomuji co jsem udělala nebyl to dobrý nápad tohle dělat v hlavě mam to že se to už nestane a už nikdy nestane a určitě budu ERPIT OPRAVU AUTA.
Tohle bylo pro mě Poprvé ty blbosti v tom los Santos a tohle bylo aj naposledy
❤️❤️
(KDO DAL BAN ?)
Bán mi dala Osoba jménem➡️ @Pakandza .
Tady mate fotku na kolík dnu a hodin⬆️
⚫-Tohle se stalo poprvé a naposled.
Doufám že tohle čteš @Pakandza
Děkuji za každý komentář ❤️💚
Dobrý večer chci se vrhnout co se dělo a proč jsem dostala bán
l Jak to začalo ? l
Jezdila jsem po Los Santos a vydělá jsem hráče který tam jezdil tak jsme si popovídali
(IC CHATEM+OOC CHATEM)
domluvili jsme si že si na chviličku zahrajeme na PSA ➡️ Hráč dělal že je psa a naháněl mě z vozidlem už nevím jakým
ll Já jsem ujížděla tomu hráčovi po Los Santos městě celým a stalo se to že se mi jen tak převrátilo auto na střechu řešili jsme to chvilku z adminem IC jsme volali HZS a erpili atd jelikož nepřijeli HZS tak admin nám pomohl to dat na 4 kola vozidlo erpili jsme to že HZS přijela atd.. ll
⬇️⬇️⬇️
Tady se přiznávám že jsem par krát Opravovala vozidlo bez ERPENI OPRAVA AUTA
a určitě jsi to uvědomuji co jsem udělala nebyl to dobrý nápad tohle dělat v hlavě mam to že se to už nestane a už nikdy nestane a určitě budu ERPIT OPRAVU AUTA.
Tohle bylo pro mě Poprvé ty blbosti v tom los Santos a tohle bylo aj naposledy
❤️❤️
(KDO DAL BAN ?)
Bán mi dala Osoba jménem➡️ [user:4986] .
Tady mate fotku na kolík dnu a hodin⬆️
⚫-Tohle se stalo poprvé a naposled.
Doufám že tohle čteš [user:4986]
Děkuji za každý komentář ❤️💚