Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


tadeaseeek

Hráč

6
21.10.2022 21:52

Zdravím, dostal jsem jail na 20 minut (jail začal 20:45 cca) Za ujíždění policistům, říkám oká to je v pohodě to zmáknu těch 20 minut.. Po půl hodině mi teda bylo už divné že mám pořád ban tak jsem tedy napsal přes PMku kamarádovi jestli by mi zjistil ID toho policisty říká oka ale dohodnem si to jako v IC přes telefon aby neměli admini kéry.. (Bral jsem to, že už jsem dávno pryč a jsem tady prakticky omylem)říkám dobrá tak zavolej všechno v pohodě zjistili jsme to ID a borcovi jsem napsal.. Tomu policistovi jsem teda napsal, že jsem měl mít jail na 20 minut tak co se sakra stalo že mám Jail na více jak 20 minut a on odpověděl že se pan komisař nebo co to bylo přepsal a místo 20ti minut napsal 20 hodin tak říkám dobrý tak si budu muset zrušit všechny plány co mám tak jsem teda obvolával všechny lidi se kterýma jsem měl dohodnutý meet (Pořád jsem to bral že mám již po trestu a telefon si mohu vytáhnout a použít) Tudíž jsem tam byl bezdůvodně zavřen hodinu s tím, že jsem ještě dostal ban na 5h za používání telefonu...

 

Nevím co na to říct, příjde mi to jako věc spíše k zamyšlení a k legraci :D

21.10.2022 23:08

Pokud ti policista dá špatný trest, máš to řešit IC cestou a pokud se tedy dohodnete na nápravě, tak rovnou v ten daný moment. Při dání do cel jsou ti sebrány veškeré osobní věci, tím pádem i telefon. Pokud jsi byl tedy IC v cele, pořád jsi v cele a neexistuje, že začneš obvolávat lidi a obhajovat to tím, že bys měl být už dávno venku.



Raději nebudu komentovat část, kde jsi se doznal k metabaitingu:

Po půl hodině mi teda bylo už divné že mám pořád ban tak jsem tedy napsal přes PMku kamarádovi jestli by mi zjistil ID toho policisty říká oka ale dohodnem si to jako v IC přes telefon aby neměli admini kéry.

 

Žádost ti tedy zamítám a zamykám.

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo