Dobrý den dneska vám tu řeknu co a jak se stalo Doufam že tohle čte každej hrač tak ho pozdravuji a nebo pozdravuji @Pakandza
( Jak to bylo ?)
z kámošema jsme se připojili do hry a ERPILI jsme cca 1,2Hodín na skimu
IC jsme domlouvaly jestli jdeme okrádat kamiony atd
Jeli jsme z vozidlem z Audi A8 Barva: Černa
Tak jsme jely do ELEKTROZAVODU a vydělí jsme Hráče u elektrozavou který asi chtěl naložit Naklad
kámoši vylezli ven a křičeli ať jde ven jelikož ujížděl z kamionem po trávě atd měl střelené Gumy přední takže nevím jak jel dále no vlezl do vozidla do audi a8...
a dali jsme mu nějaký pasek na ruky už nevím co to bylo tak jsme jely někde kde by jsme ho prohledaly atd Jeli jsme do Lokace : San Fierro
FOTKA KDE JSME SNÍM JELY V SF
⬇️⬇️⬇️
(KDO DAL BAN ?)
Jeli jsme a nevydělí jsme že něco říká do vysílačky atd pak tam přijeli vozidla AUDI A8 TAKE ČERNA
A FORD KTERE MAJI PSA VE SKIMU psali jsme do OOC že jak můžou vědět kde jsme atd ?
kámoš psal že pmko ? hráč který neřekl nic do vysílačky řekl do ooc že ne
tak jsme řeklí a jak pak můžou vědět kde sme atd 👀
tak jsme ujížděli po par 2minutach Řidíč z audi a8 take z černou naboural cca ve 180KM/H do stromu
napsala jsem do ooc chatu že (OOC CHAT ➡️NonRP inj ? ) řekl že co ? já měl lagy
napsala jsem mu ale lagy se erpi pak ignoroval ujeli jsme jím a pak jsem dostala bán
(PROČ BYCH CHTĚLA UNBAN ?)
Důvod že tohle bylo nedorozumění
a oni nic nedostaly určitě jsem si to neměla jen já zasloužit jenom
NĚCO NA KONEC ⬇️⬇️
Pokut mají videjko čí nějaký důkaz nakej NONrp tak ať mi pošlou odkaz navíc
Doufám že tam je natočené aj jejich nonrp a nonrp inj
a ať už nemetujou prosím Děkuji :) 💚
@Pakandza 👀
Děkuji za každý Komentář <3
💚💚
Pozdravuji @Pakandza 💭
Dobrý den dneska vám tu řeknu co a jak se stalo Doufam že tohle čte každej hrač tak ho pozdravuji a nebo pozdravuji [user:4986]
( Jak to bylo ?)
z kámošema jsme se připojili do hry a ERPILI jsme cca 1,2Hodín na skimu
IC jsme domlouvaly jestli jdeme okrádat kamiony atd
Jeli jsme z vozidlem z Audi A8 Barva: Černa
Tak jsme jely do ELEKTROZAVODU a vydělí jsme Hráče u elektrozavou který asi chtěl naložit Naklad
kámoši vylezli ven a křičeli ať jde ven jelikož ujížděl z kamionem po trávě atd měl střelené Gumy přední takže nevím jak jel dále no vlezl do vozidla do audi a8...
a dali jsme mu nějaký pasek na ruky už nevím co to bylo tak jsme jely někde kde by jsme ho prohledaly atd Jeli jsme do Lokace : San Fierro
FOTKA KDE JSME SNÍM JELY V SF
⬇️⬇️⬇️
(KDO DAL BAN ?)
Jeli jsme a nevydělí jsme že něco říká do vysílačky atd pak tam přijeli vozidla AUDI A8 TAKE ČERNA
A FORD KTERE MAJI PSA VE SKIMU psali jsme do OOC že jak můžou vědět kde jsme atd ?
kámoš psal že pmko ? hráč který neřekl nic do vysílačky řekl do ooc že ne
tak jsme řeklí a jak pak můžou vědět kde sme atd 👀
tak jsme ujížděli po par 2minutach Řidíč z audi a8 take z černou naboural cca ve 180KM/H do stromu
napsala jsem do ooc chatu že (OOC CHAT ➡️NonRP inj ? ) řekl že co ? já měl lagy
napsala jsem mu ale lagy se erpi pak ignoroval ujeli jsme jím a pak jsem dostala bán
(PROČ BYCH CHTĚLA UNBAN ?)
Důvod že tohle bylo nedorozumění
a oni nic nedostaly určitě jsem si to neměla jen já zasloužit jenom
NĚCO NA KONEC ⬇️⬇️
Pokut mají videjko čí nějaký důkaz nakej NONrp tak ať mi pošlou odkaz navíc
Doufám že tam je natočené aj jejich nonrp a nonrp inj
a ať už nemetujou prosím Děkuji :) 💚
[user:4986] 👀
Děkuji za každý Komentář <3
💚💚
Pozdravuji [user:4986] 💭