Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


weqsiik

Hráč

16
23.10.2022 17:34, naposledy upraveno 23.10.2022 19:46 uživatelem weqsiik

Na začátek této žádosti bych se chtěl omluvit za mé nevhodné až arogantní chování v předešlích žádostí . - děkuji

 

Ůvod

Už nějaký čas jsem účastník této komunity , tvořenou jak hráčmi tak kvalitními scripty.

To co mi samotné skimo dalo jsou přátelé kteří tu jsou semnou do téhle doby, co je asi ta hlavní věc je zábava a radost z tohoto krásného serveru Skimo RP. Server plný dobré nálady a např. zábavných eventů či samotného RP.

 

Chyba a Popis Situace

Udělal jsem chybu tak jako předtím, má chyba mě neskutečně mrzí až dosud. Hned po porušení pravidla jsem věděl že už není cesty zpět.

Má situace jak jsem byl zabanován : 21:30h večer jsem se rozhodl převážet diamantové zboží ( z bodu A do bodu B  a furt opakovaně ) při cestě do bodu A jsme bohužel dopracovaly čelní srážky dvou aut (My - Ford Raptor | Řidič : Přítel , Spolujezdec : Já | Hráč : Ford Taurus ) čelní srážka byla cca v rychlosti 100km/h což znamená = velké injuries. Při srážce se mi zastavilo srdce a začal jsem rozepisovat status (viz. foto) také /me apod. (viz. foto) akce dopadla tak že můj přítel vyřkl "jedem" dveře od vozidla nebyla odemčená možnost vyskočit z vozidla pro pokračovaní v RP. (Tímto neházím všechno porušení na kamaráda ) Má chyba byla že jsem přítele nenahlásil a nepočkal na odpověď admina. Dále to pokračovalo pravděpodobným zabanovaním a náhlým prodloužením.

 

Vyjádření

Mé konaní mě né jen štve ale i mrzí, mrzí mě to jak jsem se zachoval špatně a neadekvátně, jsem si jist čeho jsem se dopustil . Rád bych se vrátil do starých dobrých kolejí skima , znovu se začlenit do skupiny lidí. A opětovně začít hrát tento super Server.

Omluva

@SovietDog  = Chci se ti omluvit za mé předešlé žádosti které z velké části vyzněli spíše jako arogantní, také bych se ti chtěl omluvit za všechny potíže co jsem ti udělal jak skrz spamů nebo právě těch žádostí, rozumím jak těžký je tvůj post admina dávat bany pomáhat apod.

Tímto slibuji že se v těchto událostech co třeba nastanou zachovám moudřeji .

děkuji - weqsiik

 

24.10.2022 09:27

25.10.2022 12:51

Tak jak jsem psal na minule žádosti a i té předešle, tak i tuhle zamítám. Z důvodu že je tohle tvá druhá perma a dostal jsi jí dva dny po unbanu z předešle permy,což není nijak v pořádku. Takže bohužel ale zamítám.

weqsiik

Hráč

16
25.10.2022 22:34

Děkuji ti za tvé vyjádření , po-pravdě jsem čekal že odpověď bude trvat dlouho . I když můj požadavek o unban byl zamítnut . děkuji - weqsiik.


Powered by LeoSight IFS
LT~43