Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 25. 5. 2020 - Dopravní nehoda u studia ČT


25.5.2020 00:17, naposledy upraveno 25.5.2020 00:19 uživatelem SedliX

Před půlnocí 24. 5. 2020 zasahovaly tři naše jednotky u dopravní nehody, která se stala nedaleko studia České televize. Jednalo se o čelní střet dvou osobních automobilů.

První na místě byla jednotka PČR, která přivolala ZZS a HZS. Při něhodě byli zraněni řidiči obou automobilů, nikdo jiný ve vozidlech necestoval. Oba řidiči zůstali po střetu zaklínění ve svých vozidlech, jejich vyproštění provedla jednotka HZS. Jeden z řidičů vyvázl s lehkými zraněními, mezi kterými dominoval otřes mozku. Druhý řidič tolik štěstí neměl, při nárazu utrpěl těžká poranění, se kterými byl transportován na akutní lůžka urgentního příjmu, odkud pokračoval na operační sál. Oběma zraněným přejeme brzké uzdravení a návrat do běžného života.

Jezděte opatrně. 


Novinky ve FN a ZZS HMP

  • Ode dne 20. 5. 2020 do odvolání nevydáváme psychotesty. Děkujeme za pochopení.
  • Dne 24. 5. 2020 byla založena kancelář koronera. Nyní probíhají přípravy, výběr koronerů z řad zaměstnanců ZZS a jejich vzdělání. Doufáme, že služby koronera budou k dispozici co nejdříve.
  • Na závěr si dovolím připomenout, že náš zájem o nové kolegy nadále pokračuje. Informace k náboru naleznete zde.

za ZZS HMP

Jan Válek

Vedoucí lékař ZZS

Scor

Hráč

63
25.5.2020 13:39

Ámen


Powered by LeoSight IFS
LT~23