Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

黒道場 ( Black Dojo )


KitzuInu

Hráč

34
24.10.2022 23:44, naposledy upraveno 25.10.2022 15:12 uživatelem KitzuInu

黒道場

v angličtině řečeno "Black Dojo".


Kapitola I. - Úvod.

- Black Dojo začínalo působit v období  江戸時代; Edo-džidai mezi lety 1600 až 1867 kdy různé klany Japonské kůltůry začalo shánět takzvané 雇われた殺し屋 Yatowa reta koroshi-ya neboli nájemný zabiják. V této éře se rozjel takzvaný byznys s mrtvými těli. V této éře se rozjel i byznys Black Dojo, kam patřilo mnoho známých nájemných zabijáků té doby, jakož je například 加藤宮崎-Mijazaki Kato. V té době se platilo za tento čin i některým z 浪人 róninů. Ale většinou tento "klub" nájemných zabijáků měl větší úspěch néž róninové.


Kapitola II.- Pravidla a trénink Doja

 

-Každý v Black Dojo pravidla která se nosí už od pradávných let, a přesto se stále v těchto dnech nezapomínají. Pravidla zná každý kdo v tomto Doju byl a trošku je zná a udržuje do morku kostí.

  • Slib který dáš dané osobě, musíš dodržet až do posledního dechu, a říkat si ho pouze sám pro sebe.
  • Nikdy nezradíš svého učitele.
  • Nikdy neprozradíš svůj trénink a to co ti řekl učitel.
  • Tvá vůle, je tvá cesta, učitel ví co říká a dokáže tě správně nasměrovat.

- Trénink je tou nejtajnější částí organizace, a dědí se z generace na generaci společně i s dalšími pravidly. Ale jediné co sem můžu napsat je že trénink v této organizaci dokáže podlomit váší psychickou i fyzickou vůli.

*autentická fotka tréninkového prostředí*


Kapitola III. - Organizace ve všech světadílech.

 

- S pomalým upadáním mafiánské organizace "yakuza", začal upadat i "klub" Black Dojo v Japonsku, v rozhodnutí rady starších se tato organizace ve spojení několika nejsilnějších členů začalo stěhovat do různých světadílů, aby mohli stále působit a dále se rozrůstat. Kdy dva z členů zavítali i do San Andreas kde se jim podařilo malinko uspět a pak zase spadnout. Bylo řekněme jak akciový trh nebo houpačka. Tyto dva členi se vrátily zpět do Japonska aby se více naučily a rozvíjeli se dále a lépe. Jejich návrat už se uskutečnil avšak nové členy nehledají, a ty staré se pokouší zabít či zmrzačit tak aby už dále nepromluvily. Ale ty nejlepší z nich si nechávají a vylepšují jejich schopnosti aby dále mohli vykonávat jejich nájemné vraždy a vydělávali co nejvíce peněz to jen jde.

 

 

 

 

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024