Vyjádřím se zatím pouze k tomuto, cituji: "z ničoho nič zistil aku mam SPZ (bola prelepena). SPZ som si zmenil lenže pan policajt ZRAZU vie aj tu novu SPZ".
V realitě kdyby jsi byl hledaný a šel si na úřad žádat o novou SPZ tak by automaticky to ohlásili PČR a ta by si pro tebe přišla a žádná změna by nebyla. Lze to RP brát následně tedy že Úřad ohlásil PČR že došlo k změně SPZ. Následně pokuď si přelepoval SPZ tak zde můžeš zaslat zároveň i pro důkaz screeny tvého RP jak jsi tak konal.
@neznamy#2110 cituji, "Máš naprostou pravdu, kolikrát potkávám PČR, kteří projíždí na STOPku a nemají zapnuté sirény". Proč toto neřešíš IC a řešíš to zde? Existuje na serveru GIBS taktéž VČR. Následně cituji, "On mi dal pokutu a ani to neRPil, že mi ji dal" Proč v tomto případě si nepodáš report a neřešíš to? Ale pouze to zde píšeš? Taktéž následně cituji "Ještě k tomu neumí uklízet svá vozidla, kolikrát je vidím na přechodu a nikdo to neřeší, to mě nejvíc s*re...". Opětavně proč to neřešíš IC skrze GIBS a nebo VČR, ale píšeš a nadáváš na to?.
Vyjádřím se zatím pouze k tomuto, cituji: "z ničoho nič zistil aku mam SPZ (bola prelepena). SPZ som si zmenil lenže pan policajt ZRAZU vie aj tu novu SPZ".
V realitě kdyby jsi byl hledaný a šel si na úřad žádat o novou SPZ tak by automaticky to ohlásili PČR a ta by si pro tebe přišla a žádná změna by nebyla. Lze to RP brát následně tedy že Úřad ohlásil PČR že došlo k změně SPZ. Následně pokuď si přelepoval SPZ tak zde můžeš zaslat zároveň i pro důkaz screeny tvého RP jak jsi tak konal.
[user:2110] cituji, "Máš naprostou pravdu, kolikrát potkávám PČR, kteří projíždí na STOPku a nemají zapnuté sirény". Proč toto neřešíš IC a řešíš to zde? Existuje na serveru GIBS taktéž VČR. Následně cituji, "On mi dal pokutu a ani to neRPil, že mi ji dal" Proč v tomto případě si nepodáš report a neřešíš to? Ale pouze to zde píšeš? Taktéž následně cituji "Ještě k tomu neumí uklízet svá vozidla, kolikrát je vidím na přechodu a nikdo to neřeší, to mě nejvíc s*re...". Opětavně proč to neřešíš IC skrze GIBS a nebo VČR, ale píšeš a nadáváš na to?.