Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unpermu


MichalMuzik

Hráč

5
27.10.2022 23:03, naposledy upraveno 7.11.2022 16:37 uživatelem MichalMuzik

Přeji hezký večer,,, mé IC jméno je Vaidas De Sanchez...

Proč si vlastně píšu u unpermu? Za ty měsíce co mám vlastně tu unpermu, jsem si prošel zase pravidla. A chci být lepším hráčem než jsem býval a vrátit se na svůj nejoblíbenější server CZ/SK... Všechno co se předtím nebo kdysi dělo si uvědomuju, a velice mě to také mrzí. Vím že mě tu několik lidí nemá rádo, ale opravdu jsem jiný člověk a taky jsem rozumově jinde. A slibuju že starý časy co se dělo, tak se nebudou opakovat,, a opravdu moc prosím, chci se vrátit na svůj oblíbený server<3... Budu moc rád i za názor někoho,, přeji hezký večer..

@Awoo mi sám napsal, že u mě žádný ban nevidí, ale když se chci napojit píše mi to furt to stejný..

"Tvůj seriál je zabanován. Zažádej si o unban na Leosight.cz/fórum"

 

 

 

20.11.2022 01:40

Ahoj @MichalMuzik a @StepanSev,

Michale, na tvém účtu není platný žádný ban. Ale sdílíš serial s účty StepanSev a Nikolas2151. Na účtu StepanSev je permanentní ban od @SovietDog. Dokážeš vysvětlit, jak je možné, že tyto tři účty sdílejí jeden serial?

MichalMuzik

Hráč

5
22.11.2022 08:20, naposledy upraveno 22.11.2022 17:13 uživatelem MichalMuzik

Tady podávám vysvětlení. @SedliX

Účet Nikolas2151 je účet mého bráchy, který na Skimu hrál před X lety.

Potom tady je účet MichalMuzik, tenhle účet patří mně kde jsem nahrál XXX hodin. Na tomhle úctě jsem si budoval majetek a vše možné a měl jsem tam i dobrý vztah k lidem. 

A poté tu je ten účet StepanSev, nebo-li účet mého bratránka, který na úctě dělal blbosti a ten den měl půjčený můj notebook a dostal na něm Permu..

Za to jsem se už omlouval,, že to byla moje chyba a chybu po druhé neudělám..🙂

 

18.12.2022 17:44

Ahoj @MichalMuzik,

ve spolupráci s Ratajem jsme prošli tvé účty. Ještě jsme dohledali účty Marek1863, StepanMuz, Mira1234, Borec124.

Nezdá se, že by se v případě účtu MichalMuzik a StepanSev jednalo o multiacc. Proto jsem ochotný zabanovat account StepanSev, čímž odbanuji account MichalMuzik. Než to udělám, dokážeš mi vysvětlit ostatní účty? Měl bys mít pouze jeden, pokud jich máš více, necháme ti jen jeden a zbytek zabanujeme.

MichalMuzik

Hráč

5
23.12.2022 14:57

@SedliX můj účet je jenom MichalMuzik, od dalších nemám páru co tam dělají. Za to se omlouvám, ale vážně nevím komu můžou patřit, každopádně ban byl udělen na ŠtěpánSev, a furt na tom serveru hraje protože ban byl udělen na moji IP adresu a v  tu dobu měl můj počítač. Teď má počítač svůj a furt se tam může připojit prosím další účty zabanovat a mému účtu @MichalMuzik Dát unpermu moc prosím.🙏

 

30.12.2022 01:04

Ahoj @MichalMuzik,

ve hře jsem ban převedl na účet StepanSev a tedy ty by ses měl opět být schopný připojit. Pokud ne, napiš mi, prosím, na Discordu (SedliX#2670).


Powered by LeoSight IFS
LT~65