Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


ToxicCZ

Hráč

7
28.10.2022 21:47

Zdravíčko vše, rád bych po delší době chtěl opět zažádat o můj unban, jsem si plně vědom mého chování a mého vystupování na celém forum že nebylo nijak adekvátní. Opět bych se chtěl omluvit všem kterým jsem kazil veškeré zážitky jak ze hry tak z této komunity. Chtěl bych se taktéž omluvit hlavně Admin Teamu který jsem zatěžoval svým neadekvátním chováním. Vím že jsem udělal blbost a rád bych ji napravil, ale bohužel není jak.. proto maximum co mohu udělat se všem omluvit a však obávám se že to některým nebude stačit. Tyto mé idiotské projevování a chování bylo většinou z nudy, takže to nebylo ve většině případech nic osobního, je mi líto jak jsme se projevoval a choval všeobecně a je škoda že jsem se takto choval, a však vážně netuším jak to vynahradit. Ale chtěl bych vás ujistit že si už budu dávat pozor abych nebyl opět vyprovokován jako u posledního incidentu. Takto na skimo bych se velice rád vrátil, protože co si budeme tento server je nejlepší z celé evropské scény si troufám říci. Rád bych si prostě normálně zarpil a neřešil kraviny jako před tím kdy jsem vše vyhrocoval přehnaně OOC.

A však myslím si že 8 měsíců je dlouhá doba.  Ještě jednou bych se chtěl speciálně VlkoVodovi omluvit za to že musel řešit kraviny spojené se mnou. Abych to zhrnul, dělal jsem kraviny a nebylo mé chování adekvátní. Po čas vystupování na LeoSight jsem přehnaně vyhrocoval situace a urážel členy komunity a nehodlám v tom nadále pokračovat ba na opak. 

Velice doufám že tato žádost rovněž se mnou změní mou pověst a od této chvíle se nebude nic v negativním smyslu šířit dále. Děkuji za přečtení a přeji všem hezký den/večer. @Awoo

 

9.11.2022 16:20

Ahoj @ToxicCZ

po zvážení tvojí žádosti o unban jsem se rozhodnul ji zamítnout na zákadě faktu, že tvoje historie banů je příliš obsáhlá. Navíc toto je třetí permaban. Předchozí permabany pro tebe nebyly ponaučením a proto nevěřím, že tentokrát to bude jiné. Nevěřím také, že tvoje přítomnost na serveru by byla na základě výše zmíněných skutečností přínosem. 

Samozřejmě se můžeš pokusit přesvědčit v poslední instanci @SedliX -e , který může toto rozhodnutí změnit. 

Přeji Ti hodně zdaru. 


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024