Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mynyus


Mynyus

Hráč

15
30.10.2022 11:24

Prolog

Takže rád bych napsal něco málo o sobě, abych mohl komunitě přiblížit co dělám ve volném čase a jaké jsou moje koníčky a jak jsem se dostal na skimo.

Úvod

Vše začalo v Olomoucké nemocnici v roce 2000 narodil jsem se do milující rodiny,dětství jsem měl jako ostatní vrstevníci úplně normální.

Na základní škole jsem jsem díky besedě s vojákem už věděl co chci jako velký kluk dělat ale k tomu až v    kapitole III.

Kapitola I

Běžná rutina

Takže základní škola utekla jako voda a já se měl rozhodnout kam pokračovat hned mě napadla Vojenská střední škola v Moravské Třebové ale poté co jsem si zjistil jak to tam funguje jsem se rozhodl jít na civilní školu kousek od domova.

Škola mě docela bavila protože jsem věděl že to bylo něco co by se mi v armádním životě mohlo hodit, zároveň s tím jsem začal chodit do kroužku který byl armádně založen a to mě utvrdilo ještě více jít si za svým snem.

Během studia jsem poznal jednoho spolužáka který byl jak to říct skalní fanoušek klubu a to je období kdy se to všechno málem posralo.

Kapitola II

Jen tak pro radost

add.Tato kapitola bude nejkratší protože je to taky nejkratší období v mém životě.

Ve třetím ročníku mě spolužák vzal jednou na zápas fotbalové ligy byl jsem upřímně mladý a hledající floutek zábavu a neskutečně mě to chytlo začal jsem jezdit na všechny zápasy tohoto klubu všechny moje studentské finance šli právě na tento klub.

Osudná se mi stala jedna fotbalová sobota kdy byl výjezd do Prahy a já samozřejmě nemohl chybět vše probíhalo v normálo ale pak se to posralo když na nás naběhla skupinka tzv. hooligans a začala velká bitka nebudu si hrát na hrdinu a řeknu rovnou že já se nepral problém byl ale v tom že ihned přiběhla policie a začala chytat tyto chuligány do připravených antonu.

Co osud nechtěl byl jsem jeden mezi nimi i když jsem vlastně nic neudělal byly jsme převezeni na nejbližší policejní služebnu a šel jsem na výslech jako první řekl jsem popravdě jak to bylo a nečekal jsem že si Policie potřebuje ulevit na tehdy 18 letém studentovy.

Bylo mi vyhrožováno že půjdu do basy za napadení policisty atd atd.. myslel jsem si že s mojí kariérou u AČR je konec a já budu pracovat v oboru ihned po tomto zápasu jsem přestal jezdit s tvrdým jádrem a nyní jezdím na fotbal jen na klobásu a mirindu.

Kapitola III

Bastard se štěstím

Po škole ihned moje kroky vedly na Rekruťák kde jsem si podal přihlášku

Byl jsem zase mladý a v té chvíli mi bylo jedno kam půjdu takže jsem řekl že mi je jedno kam půjdu hlavně ať jsem v AČR

Dostal jsem místo na jihu Čech,úspěšně jsem zvládl jak fyzické a zdravotní poté jsem nastoupil do Vyškova na KZP na 3 měsíce v půlce kurzu ale vznikly jisté okolnosti které mi nedovolily jít tak daleko od domova to tu rozebírat nebudu ale hrála v tom roli i přítelkyně požádal jsem tedy o přestup na jiný útvar to se mi podařilo, nevím sice jak protože kdo zná prostředí ačr ví že tohle není běžné a hlavně u nováčka ale budiž mohu se považovat za bastarda se štěstím.

Nastoupil jsem na útvar už blíže k domovu více asi nechci říkat jaká pozice nebo hodnost. Ale  jsem tam už něco málo přes dva roky a jsem rád že jsem už od dětství věděl kam povedou moje kroky a že se mi můj životní sen splnil sloužit vlasti.

Kapitola IV

Návštěva lepší společnosti

Tak konečně kapitola kde se dostanu k mé oblíbené volnočasové aktivitě a to je skimo a RP obecně

Začal jsem asi v roce 2016 jakožto kluk který mimo školu a florbal/fotbal neměl co dělat protože byl panelákový kluk měl jsem starší pc tak jsem si nemohl moc vyskakovat.

Začal jsem hrát hlavně Strategie Stronghold,AoE,HoI2,EU2 atd. ale srdcovka bylo gta a samp na sampu jsem začínal na klasických serverech poté jsem objevil samp RP nechci raději zmiňovat skrz reklamu ale byla to zábava se takhle odreagovat ale postupně bohužel všechny upadaly takže jsem zabalil i to, navíc jsem si koupil lepší počítač který zvládl i novější hry takže na gta a starší hry nebyla ani nálada.

Poté jsem čistě náhodou objevil na facebooku reklamu na nějaké Leosight absolutně jsem nechápal co to je a proč to skáče zrovna mě jako reklama ale budiž klikl jsem na to a tak jsem objevil tuhle super netoxic komunitu postupem času jen sleduji co se dá vybudovat díky komunitě a na to že je to stará hra kolik je aktivních hráčů přeji skimu ať tu vydrží aspoň ten rok ať oslavíme deset let :)

epilog

Doufám že jsi to někdo přečetl až jsem a za odměnu tady chci poděkovat celé komunitě za zabití volného času a spoustu zábavy a nervů při RP akcích opravdu je to dobré vytažení s reality a jsem nesmírně vďěčný za to že je tu tak super komunita takže potlesk pro vás a já se loučím. :)

add. Pokud máte nějaké otázky co se týče všeho nebojte se napsat :)

 

 

 

 

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~20