Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kennyho kniha života.


Kenny15

Hráč

19
25.5.2020 21:57

                                                Kenny Cápek - jeho kniha života

Odkud jsem?

Narodil jsem se 12.10 1994 v Kyjově na Hodonínsku. Dětství jsem prožil ve vesnici Šardice, jihozápadně od Kyjova. Můj otec pracoval jako řidič nakladače, později jako opravář zemědělských strojů v prestižní firmě. Dále se staral o místní hasiče, celých 25 let. Moje máti, pracovala na poště jako doručovatelka, později jako lesník. Mám i starší sestru. od svých 6 let jsem se zajímal o hasičinu, a to mi vydrželo až dodnes.

Můj studentský život.

V roce 2009 jsem ukončil základní vzdělání na, ještě tehdy celkem dobré škole v Šardicích. Poté jsem přešel na ISŠA Brno, obor Automechanik, kde jsem v roce 2013 odmaturoval. Sice jsem to měl tak tak, ale odmaturoval.

Po maturitě jsem pracoval chvíli jako městský policista v Brně. Naskytla se mi možnost jít studovat ČVUT do Prahy. Škola to těžká, ale já jsem jí, až na pár chyb, prošel. V roce 2018 jsem ji ukončil s titulem Bc. později Ing.

Splnil jsem si sen?

Jednou v noci, před zkouškou se mi zdál sen. Zdálo se mi, že jsem se stal velitelem hasičů v Praze. Ono se to i tak stalo. Když se objevila ta možnost, jít k hasičům v Praze, neváhal jsem ani minutu. Jelikož mi to můj momentální zdravotní stav komplikuje, nemůžu dále v téhle funkci pokračovat, tak od 1.7.2020, končím na křesle velitele stanice Prahy 1. Vracím se zpět do svých rodných Šardic, kde mám krásný dům, spoustu přátel, rodinu, ale i také moji největší životní lásku, výjezdovou jednotku, na kterou ještě sílu mám. 

Rodinný život, aneb jak to bude dál?

Kdysi dávno, někdy v mládí, jsem měl holku...tuším Lucie se jmenovala? Kvůli studii jsem se jí musel vzdát. Nicméně, jsem ji náhodou potkal na ČVUT, byste mi to ani nevěřili, ale je to tak. Momentálně žijeme zatím v Praze, ale už se těšíme zpět na Moravu. Za rodinou, kamarády, a chutí dobrého vína. Co víc si přát.

Chci poděkovat, všem co při mě stáli a pomáhali. Dále chci poděkovat celému týmu HZS, za jejich kvalitní práci. Také PČR i ZZS za kvalitní spolupráci. 

Mějte se tu krásně. Ať mír dál zůstává, s touto krajinou....                                       Kenny Cápek.

                                                                                                                                         

 


Powered by LeoSight IFS
LT~13