Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Zippiik

Hráč

3
31.10.2022 20:18, naposledy upraveno 2.11.2022 19:47 uživatelem Zippiik

Zdravím! Už je to několik měsíců co jsem skimo nehrál a mám strašnou chuť si zavzpomínat na staré časy, zkrátka je to už 7 měsíců od mé druhé permy která byla právem a i děkuji za to. Za tu dobu jsem si toho spoustu uvědomil. Pravidla RP jsem se naučil jelikož byli potřeba u Fivem kde mé RP po pár měsících nebylo tak trash a troll jako zde. Musím říci že to co jsem zde dělal byla fakt blbost. Říkával jsem že je to normální RP ale to fakt ne 😂. Vyjadřovat se neumím proto napíšu jen to že není tak trošku normální abych se vydával za PD (tady vlastně PSA, také je to zakázáno dělat) a rozdával jen tak pokuty lidem. Do teď se celkem za svoje chování na skimu stydím jelikož moje RP vypadalo asi tak že když jsem měl něco společného s PSA tak jsem hodil CombatLog a vymluvil se na crash. Vždycky co jsem rpil s PD tak jsem to trolil, vymlouval se a combatlogoval. Chtěl bych celkem zavzpomínat normálně rpit a hrát. Zatím vše s pozdravem Zipp. (BTW ban uděllil @SovietDog [Sorry jestli to píšu blbě už si ten A-Team nepamatuji])

13.11.2022 05:09

Máš 17 banů a z toho jsou dvě permy a to už o něčem vypovídá.. Nehodlám pouštět do hry tak problémového hráče jako jsi aby tam napáchal další škody. Tím neříkám hned ale časem a to já nehodlám řešit, za mě ne. Žádost zamítám.