Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

V čem vytváříte polepy ?

fikstvUwU

Hráč

16
8.11.2022 18:23

Zdravíčko, toto téma nebude nijak dlouhé ale i tak bych se tu chtěl pobavit o tom přes který program vytváříte ty polepy, na serveru vidím úplně mega polepy a když jsem se snažil udělat něco podobného tak jsem jednoznačně pohořel, proto bych rád dostal pár typů/návrhů přes co se to nejlépe dělá neboli s jakým programem polep vytváříte, předem děkuji za každou odpověď. S pozdravem Fiks.

8.11.2022 19:46

Bezkonkurenčně nejlepší bude určitě Photoshop.

Pro náhled při tvorbě pak doporučuji používat v kombinaci s Blenderem.

8.11.2022 23:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

53
8.11.2022 23:22

Můžeš to dělat v jakémkoliv programu, který tobě vyhovuje, příliš na tom nezáleží. Falleagle ten polep, kterým se tady pyšní Lexikonn - dělal ve Photoshopu, hromada lidí to v PS dělá taky. Já to třeba dělám ve Figmě, protože Figma umožňuje kooperaci lidí, že může na 1 obrázku dělat online více lidí najednou :) 

Holub

Hráč

55
9.11.2022 06:12, naposledy upraveno 9.11.2022 10:18 uživatelem Holub

@Kubby Malování, že?

Jinak není to programem. Viděl jsem hezké polepy, co lidi dělali či upravovali v Malování. Dokud s tím programem umíš pracovat a dokud máš aspoň nějaký cit pro to, tak se alespoň slušný výsledek vždy dostaví. 

Se vší upřímností - na serveru za celou dobu byl pouze jeden člověk, jehož tvorbu polepů jsem respektoval. A věřte mi, že čorky jako Falleagle (které vzali již někým vytvořený polep a jen ho resiznuli, lol) to fakt nejsou...

9.11.2022 10:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

55
9.11.2022 10:26, naposledy upraveno 9.11.2022 10:31 uživatelem Holub

@neznamy#6563 Pořád je ale rozdíl mezi tím upravit polep, který je třeba ke stažení (změna x věcí, ideálně ještě i konvert na jiný model na základě objednávky ze strany hráče) a doslova někomu vzít polep, který byl vytvořený někým jiným tady na serveru, resiznout ho na 4000x4000 a pak to vydávat za svou vlastní tvorbu. To je to, na co jsem tam narážel, protože takhle si Falleagle přivlastnil několik polepů, které mi nezabraly tak, jak si ty se svou mírně omezenou mentalitou myslíš, dvě minuty čekání v pohodě stahování z gtaall. Třeba u toho Skylinu, co si přivlastnil, jsem trpěl cirka dvě hodiny experimentů s pozicováním a s tím co všechno tam ten hráč chtěl. 

Mimochodem - baví tě vyvolávat hádky? Protože mě už ty tvoje troll argumenty fakt nebaví.

Phobios

Hráč

71
11.11.2022 08:51

Já osobně jsem užíval program GIMP, takový hodně osekaný Photoshop poté jsem přešel na Medipaint pro, který mi vyhovuje nejvíc. Funguje dobře i s grafickým tabletem. Následný náhled polepu užívám Zmodeler či rovnou ve hře možnost náhledu.