@neznamy#6563 Pořád je ale rozdíl mezi tím upravit polep, který je třeba ke stažení (změna x věcí, ideálně ještě i konvert na jiný model na základě objednávky ze strany hráče) a doslova někomu vzít polep, který byl vytvořený někým jiným tady na serveru, resiznout ho na 4000x4000 a pak to vydávat za svou vlastní tvorbu. To je to, na co jsem tam narážel, protože takhle si Falleagle přivlastnil několik polepů, které mi nezabraly tak, jak si ty se svou mírně omezenou mentalitou myslíš, dvě minuty čekání v pohodě stahování z gtaall. Třeba u toho Skylinu, co si přivlastnil, jsem trpěl cirka dvě hodiny experimentů s pozicováním a s tím co všechno tam ten hráč chtěl.
Mimochodem - baví tě vyvolávat hádky? Protože mě už ty tvoje troll argumenty fakt nebaví.
[user:6563] Pořád je ale rozdíl mezi tím upravit polep, který je třeba ke stažení (změna x věcí, ideálně ještě i konvert na jiný model na základě objednávky ze strany hráče) a doslova někomu vzít polep, který byl vytvořený někým jiným tady na serveru, resiznout ho na 4000x4000 a pak to vydávat za svou vlastní tvorbu. To je to, na co jsem tam narážel, protože takhle si Falleagle přivlastnil několik polepů, které mi nezabraly tak, jak si ty se svou mírně omezenou mentalitou myslíš, dvě minuty čekání v pohodě stahování z gtaall. Třeba u toho Skylinu, co si přivlastnil, jsem trpěl cirka dvě hodiny experimentů s pozicováním a s tím co všechno tam ten hráč chtěl.
Mimochodem - baví tě vyvolávat hádky? Protože mě už ty tvoje troll argumenty fakt nebaví.