Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


9.11.2022 19:56
Dobry vecer, skimoni, vám se libi co delaji admini na hre? Mne teda uprimne moc ne, a PROTO ŽÁDÁM O UNBAN. na skimu uz sem neco malo dva roky cca, nikdy nebyli problemy stima RP, co byli predtim, jestli ted, to funguje tak, ze se banuje i za to ze... napises takovou klasiku /me bouchl se do volantu, atdd.. kdyz jedes v kamionu.. tak to mi prijde docela ubohe, za to banovat.. Dobry pochopim to, kdyz borec. Naboura a odjede od DN.. ale tohle? Co to je? Nebo kdyz nemate moc dobrou povest na skimu.. Tak admini, hned budou delat hned to co delaji.. neni to mysleno na vsechny.. Ale najdou se nekteri, kteří proste daji hnedka ban, jen za to ze proste se moc nemusite IC, i OC... Bohuzel takhle to funguje.. Mozna tady dostanu ban, na discordu, ale chtel bych aby jste to vsichni vedeli, jak to tady funguje. Obcas je to docela i smutne, clovek dojde na skimo, po jaké dobe, a hned se deje tohle, co to má byt, typek dostane roli admina, a hned si o sobe mysli buh vi co. Taky mi prijde blbost, tenkrat jsem dostal ban, za non rp. Jen proto ze jsem se prevratil pres strechu, a ADMIN, ktery byl PSA, mi zajebal to že, když to posles pres strechu, tak ses v bezvodomi.. A ja sem mu to zejo chtel vysvetlit ze to tak neni, ale on si jede sve. Bohuzel je to strasne smutne toto, dostanes ban za troll, kdyz vylozene neudelas nic spatne, jen to že vlastne vjedes do proti smeru tak nehoda zejo, ale jedes v boxtrucku. A zaerpis, to normalne tu nehodu pohoda, a pak k tomu dostanes ban za troll, dobry pochopil bych kdyby se delali tam strasne picoviny, ale tohle? Jen kvuli tomu ze te admin nema vubec v lasce ani nic. Co už, neda se nic delat hold, ale je to opravdu, hnusne od tech lidi. A nez mi tady zabanujete za pravdu 🙂 Tak bych si rad precetl odpovedi vaše.. Dekuju 🙂
 
 
  1.  
9.11.2022 20:18

Tohle nepatří do žádostí o unban, každopádně na frázi "PROTO ŽÁDÁM O UNBAN" odpovídám tím, že zamítám a trest prodlužuji za tvé adolescentní divadlo, které jsi předvedl na Discordu. U mě si o unban už prosím nežádej, počkej si rovnou, až ti ji vyřeší SedliX, nemám náladu ani čas se zabývat "lidmi" jako jsi ty.


Powered by LeoSight IFS
LT~33