Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žaloba na ZZS


Pat000

Hráč

22
9.11.2022 21:03

Podatel: Zdeněk Hanák

Věc: Odmítnutí pomoci od ZZS

Odůvodnění: Dnes ve večerních hodinách sem naboural do stromu, bez dalších účastníků, jen já. Byl sem zraněn a tak, že sem dokázal zavolat pomoc. Zavolal sem na číslo 911 a řekl všechny potřebné informace, jako místo události a o co vlastne jde - nehoda. A pak sem tedy čekal. Našel mě nějaký řidič a řekl, že jde pro pomoc, jenže tá nedojela, ani když pro ni jel občan, ani mojím zavoláním. Takže bych to schrnul 1 větou. Neposkytnutí pomoci od ZZS.

Záměr: Peníze nepotřebuji, ale kdyby se tedy změnili nějak zaměstnanci téhle státní složky, protože dnes sem ich už volal na 2 výjezdy, druhý nebil můj, no tehdy taky nepřišli.

Přílohy: -

9.11.2022 21:29

(( Celý tento příspěvek bude směřován z OOC hlediska. ))

Již jednou jsem tě obeznámil se skutečností, že v případě neschopnosti ZZS dojet na dopravní nehodu si máš podat report s žádostí o passive RP. Nedostatek schopných hráčů v organizaci přeci není důvodem, proč by se kvůli tomu měl vést IC spor, přinejmenším ne v této situaci. Nejsi sám, koho fungování ZZS v tomto ohledu neskutečně vytáčí (10 lidí online, kteří stejně hráčům píšou, ať si radši podaj report kvůli passive RP, protože se jim nechce do služby), ale IC tohle opravdu řešit nemůžeme. Report si zvládneš podat, o tom nás denně přesvědčuješ, nebudu však soudit nikoho na základě neaktivní frakce. V realitě by se ti to nestalo, je třeba brát ohled i na tuto skutečnost.


Powered by LeoSight IFS
LT~48