Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ziadam o un perma


Milanecko

Hráč

2
11.11.2022 11:07

dobry den, ziadam si o un perma na skimu, permu mam tak cca uz rok a pol rad by som si zahral uz na tom krasnom skimu. nebavia ma uz ziadne serveri skimo je cesta, rad by som zase chcel hrat z kamosmi spoznavat novych ludi ako kedysi. ano uvedomujem si co som spravil (to stim spamom ja stim nemam nic spolocneho pravdepodobne  bratranec) ospravedlnujem sa za chyby ktore som sposobil fakt ma to mrzi nevedel som si rady mam som nervy. budem rad ak tu permu mi stiahnete dole budem zato fakt ale ze fakt vdacny, polepsim sa nebudem robit neplechy z pozdravom milanecko. @SovietDog

xdsamkoxd

Hráč

4
11.11.2022 11:10, naposledy upraveno 11.11.2022 11:10 uživatelem xdsamkoxd

Ja Bych mu dal Šanci dejte mu ateame šanci :)

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
11.11.2022 17:57

Je náhoda že vždy za všechno zlé můžu právě naší sourozenci, začínám si vážně myslet že sourozenci jsou největší zlo na tomhle světě. To není ani možné že by sourozenci byli tak zlý.. No.. To je jedno, tvojí žádost zamítám. Píšeš tam pořad jenom o tom že chceš na "naše krásné skimo" tak sis to tady sám neměl pokazit. Dokud budu zde působit, tak ty se sem nepodíváš. Takže smůla a můžeš děkovat jak sobě tak tvému bratranci.


Powered by LeoSight IFS
LT~45