Jméno účtu na kterém mám ban : Barel
Banující administrátor : Bohužel nevím, ale vím, že @Rataj a @SedliX se zabývají těmito globálními unban žádostmi, takže označuji Rataje, a Sedlixe.
Jak dlouho je ban starý : 4 měsíce.
Důvod banu : Tagování lidí asi tak 1000x v příspěvkách, které jsem neustále vytvářel.
Úvod
Zdravím komunitu Skimo. Po delší nepřítomnosti jsem zpět s další žádostí o unban. Dnes však nežádám jen o zrušení banu, ale žádám o zrušení globálního banu. Jsem si vědom toho, že bych neměl mít více než jeden účet, ale první, "Barel", byl zabanován a já si musím vytvořit nový účet, abych mohl požádat o zrušení globálního banu. Vzhledem k tomu, že účet s názvem "barel" je zabanovaný, nejsem si jistý, zda se to dá považovat za multiaccount, ale přesto žádost o zrušení banu podám. Jak všichni víme, jsem známý jako ESO neboli Barel, jeden obrovský troll. Dá se říct, že celou dobu jsem se choval dětinsky a celou dobu jsem herní portál Skimo trollil. Už ale nechci být považován jako troll nebo děcko, místo toho chci, aby mě lidé vnímali jako normálního hráče. Jelikož jsem neustále trollil server, fórum a vše ostatní, tak si nestěžuju.. Můžu si za to sám, a je to moje chyba. Také se dá říct, že mám téměř nejvyšší počet banů ze všech hráčů na Skimu, což je opravdu ostuda.
Proč jsem se tak choval? Proč jsem ostatním hráčům kazil hru, a choval se tak dětinsky? Lituji, že to nevím, stejně jako vy. Teď, když se cítím "vyspělý", jsem připraven začít hrát, aniž bych dostal ban nebo porušil nějaká pravidla. Jako bych mohl vymazat minulost a začít na Skimu nový začátek. Věřím, že když se etabluju jako slušný hráč, který dodržuje pravidla a hraje fér, komunita si mě oblíbí a přestane mě brát jako troll, jako ESO, a Barel. Pokud to vůbec zveřejním, doufám, že tahle žádost má vůbec cenu.. Když nedostanu unban, nebudu to brát tak, že to nemělo cenu tuhle žádost dělat... Pokud to komunita nepřijme jako omluvu, tak to prostě budu brát tak, že mi to za to nestálo. Nemyslím si, že má smysl se podrobně rozepisovat o škodách, které jsem na serveru způsobil, jelikož jich je až moc, a musel bych je tu všechny vypisovat.
Proč bych chtěl unban?
Rád bych začal úplně od začátku, jak jsem uvedl výše. Na tomto serveru jsem už chtěl hrát hodně dlouho, od svého banu. Je to jediný dobrý server na CZ/SK RP scéně. Skimo je ten originál, tam kde je zábava, tam kde si užívám, tam kde je vše super. Také bych si chtěl zaerpit se starýma kámošema.. Až se připojím na server, co bych chtěl na Skimu rpit? No, vzhledem k tomu, že se roleplay na několika seriózních SA:MP anglických whitelist serverech, které jsem za tu dobu navštívil, hodně zlepšil, asi bych pokračoval v Ilegál RP. Ale na rozdíl od "všech" ostatních hráčů na Skimu bych nezaměstnával mafii ani kartel. S kamarády bych chtěl takový ten autentický gang rp jako na anglických serverech a ne jen "/me bouchl ho do spánku" jako dřív:D Prostě kvalitní RP.
Co se stane až dostanu zrušení globálního banu?
Co se bude dít? Pokud se mi vůbec podaří zrušení globálního banu získat.. Je v tom háček, ale protože jsem přesvědčen, že se vše dá vyřešit, nepovažuji to za problém. Vraťme se zpět k tématu spamování příspěvků. Před touto katastrofou, pár dní předtím, než jsem začal náhodně označovat jednotlivce v příspěvcích, jsem dostal permaban za trolling od @SovietDog. Což bylo zřejmě oprávněné...ESO, vytrvalý troll, který je nekontrolovatelný... Zde je video škod, co jsem nadělal. ((https://www.youtube.com/watch?v=KN_bsf4KXtE&ab_channel=GoGetDaFish)) Ano, stydím se za to :D No, jak jsem již dříve uvedl, Sovětský pes mě zabanoval za trolling. A pokud bude tato žádost schválena, budu muset po této žádosti podat @SovietDog další žádost o unban za trolling, abych se mohl znovu připojit k serveru a pokračovat ve hře. V důsledku toho se nyní bude jednat o žádost o unban INGAME, nikoliv o globální žádost o unban. Doufám, že se mi to podaří.
Také bych se chtěl omluvit Dzardysovi, který mě po mojí čtvrté permě pustil na server, ale já dostal další :D Sorry @Dzardys
(Poprosím ať se nevyjadřuje nikdo jiný než osoby zmíněné v žádosti.)
Děkuji za přečtení
❤️
👍
Jméno účtu na kterém mám ban : Barel
Banující administrátor : Bohužel nevím, ale vím, že [user:1] a [user:23] se zabývají těmito globálními unban žádostmi, takže označuji Rataje, a Sedlixe.
Jak dlouho je ban starý : 4 měsíce.
Důvod banu : Tagování lidí asi tak 1000x v příspěvkách, které jsem neustále vytvářel.
Úvod
Zdravím komunitu Skimo. Po delší nepřítomnosti jsem zpět s další žádostí o unban. Dnes však nežádám jen o zrušení banu, ale žádám o zrušení globálního banu. Jsem si vědom toho, že bych neměl mít více než jeden účet, ale první, "Barel", byl zabanován a já si musím vytvořit nový účet, abych mohl požádat o zrušení globálního banu. Vzhledem k tomu, že účet s názvem "barel" je zabanovaný, nejsem si jistý, zda se to dá považovat za multiaccount, ale přesto žádost o zrušení banu podám. Jak všichni víme, jsem známý jako ESO neboli Barel, jeden obrovský troll. Dá se říct, že celou dobu jsem se choval dětinsky a celou dobu jsem herní portál Skimo trollil. Už ale nechci být považován jako troll nebo děcko, místo toho chci, aby mě lidé vnímali jako normálního hráče. Jelikož jsem neustále trollil server, fórum a vše ostatní, tak si nestěžuju.. Můžu si za to sám, a je to moje chyba. Také se dá říct, že mám téměř nejvyšší počet banů ze všech hráčů na Skimu, což je opravdu ostuda.
Proč jsem se tak choval? Proč jsem ostatním hráčům kazil hru, a choval se tak dětinsky? Lituji, že to nevím, stejně jako vy. Teď, když se cítím "vyspělý", jsem připraven začít hrát, aniž bych dostal ban nebo porušil nějaká pravidla. Jako bych mohl vymazat minulost a začít na Skimu nový začátek. Věřím, že když se etabluju jako slušný hráč, který dodržuje pravidla a hraje fér, komunita si mě oblíbí a přestane mě brát jako troll, jako ESO, a Barel. Pokud to vůbec zveřejním, doufám, že tahle žádost má vůbec cenu.. Když nedostanu unban, nebudu to brát tak, že to nemělo cenu tuhle žádost dělat... Pokud to komunita nepřijme jako omluvu, tak to prostě budu brát tak, že mi to za to nestálo. Nemyslím si, že má smysl se podrobně rozepisovat o škodách, které jsem na serveru způsobil, jelikož jich je až moc, a musel bych je tu všechny vypisovat.
Proč bych chtěl unban?
Rád bych začal úplně od začátku, jak jsem uvedl výše. Na tomto serveru jsem už chtěl hrát hodně dlouho, od svého banu. Je to jediný dobrý server na CZ/SK RP scéně. Skimo je ten originál, tam kde je zábava, tam kde si užívám, tam kde je vše super. Také bych si chtěl zaerpit se starýma kámošema.. Až se připojím na server, co bych chtěl na Skimu rpit? No, vzhledem k tomu, že se roleplay na několika seriózních SA:MP anglických whitelist serverech, které jsem za tu dobu navštívil, hodně zlepšil, asi bych pokračoval v Ilegál RP. Ale na rozdíl od "všech" ostatních hráčů na Skimu bych nezaměstnával mafii ani kartel. S kamarády bych chtěl takový ten autentický gang rp jako na anglických serverech a ne jen "/me bouchl ho do spánku" jako dřív:D Prostě kvalitní RP.
Co se stane až dostanu zrušení globálního banu?
Co se bude dít? Pokud se mi vůbec podaří zrušení globálního banu získat.. Je v tom háček, ale protože jsem přesvědčen, že se vše dá vyřešit, nepovažuji to za problém. Vraťme se zpět k tématu spamování příspěvků. Před touto katastrofou, pár dní předtím, než jsem začal náhodně označovat jednotlivce v příspěvcích, jsem dostal permaban za trolling od [user:475]. Což bylo zřejmě oprávněné...ESO, vytrvalý troll, který je nekontrolovatelný... Zde je video škod, co jsem nadělal. ((https://www.youtube.com/watch?v=KN_bsf4KXtE&ab_channel=GoGetDaFish)) Ano, stydím se za to :D No, jak jsem již dříve uvedl, Sovětský pes mě zabanoval za trolling. A pokud bude tato žádost schválena, budu muset po této žádosti podat [user:475] další žádost o unban za trolling, abych se mohl znovu připojit k serveru a pokračovat ve hře. V důsledku toho se nyní bude jednat o žádost o unban INGAME, nikoliv o globální žádost o unban. Doufám, že se mi to podaří.
Také bych se chtěl omluvit Dzardysovi, který mě po mojí čtvrté permě pustil na server, ale já dostal další :D Sorry [user:3773]
(Poprosím ať se nevyjadřuje nikdo jiný než osoby zmíněné v žádosti.)
Děkuji za přečtení
❤️
👍