Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení permabanu SovietDog


Dandy

Hráč

4
12.11.2022 03:51

Zdravím všechny adminy hráče a celkově všechny čtenáře. Tímto postem by jsem rád zažádal o možnost zrušení permabanu.

Důvod banu:

Jak již všichni víme v pátek  večer je možno převážet diamanty, tudiž jsme si s partou řekli že to zkusíme, na neštěstí se nám podařilo v San Fieru podebrat policejní Rover kde jsme " nezarpili injuries ", ale až o cca 2min. později, nom byl na nás podán report a dostali jsme ban.

 

Můj osobní pohled na ban:

Ano předem vím že již něco v té historii banu mám, ale i tak si myslím že to bylo trošku přehnané, za nedostatečné injuries dostat hned permaban mi přijde až moc přísné.

 

Dodatečné věci k banu:

Ban mi byl udělen 8.7.2022 ve 23:06, což už je nějaká ta doba aby si člověk pořádně pročetl ty pravidla a dával si na ně pozor. Chtěl by jsem se omluvit Sovietovi za způsobené komplikace a taky pánům policistům od PSA že jsme jim zkazili povýšení a taktéž rp akci, jenomže jak se lidově říká, " lidé se uči z chyb co dělají ". A ohledně toho jednoho discord serveru to prosím neházej na mě pouze jsem se tam náhodně připojil a zničehonic jsem se stal majietlem ale to zde nebudu rozebírat.

Znázornění Permabanu

Závěr:

Můj závěr zní zda by byla možnost ještě nakouknout na server nebo již ne? Vím že toto bude složité rozhodnutí ale nechávám to čistě na tobě, vím že jsi fajn admin ale někdy to s těmi tresty přeženeš. ( nic ve zlým )

 

Děkuji všem co se dočetli až zde, přeju Vám hezký zbytek večera / dne.

S pozdravem Petr

12.11.2022 17:02

Pokud vím tak tu žádáš o druhou šanci, kterou jsi jíž dostal jelikož máš už na svém účtu jednu permu. A to už o něčem vypovídá.. Už jenom na základě toho dle faktu ti žádost zamítám. Jak je vidět tak jsi problémový hráč.


Powered by LeoSight IFS
LT~25